Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna idzie, bocian za nią, każda z nas tu będzie mamą - część IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-11, 22:58   #121
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya
Dot.: Wiosna idzie, bocian za nią, każda z nas tu będzie mamą - część IV.

Cytat:
Napisane przez ula_betula Pokaż wiadomość
Weź nie strasz, nic nie słyszałam o tej historii Trzymam w niepewności bo na moje oko to jakieś wahania hormonalne po porodzie. A jak sobie przypominam, że mam zrobić testa to jest południe i pierwszy sik już dawno za mną

Niezła historia z tym stołem...
Mamy przymiarki do BLW. Tj. Zosia sama tak postanowiła, sięga po wszystko co jest na talerzu/stole i wsadza sobie do buźki a ja jej nie zabraniam. Dzisiaj zjadła np. sama całe winogrono (obrałam jej tylko i wyjęłam pestkę). I tak jak Kinga pisze - czytałam niedawno, że to dopiero jak dziecko samo siedzi, a, że Zośka usiadła dopiero w tę niedzielę to wcześniej nie wprowadzałam tego.

A ja pamiętam, że podawałaś gluten... Chyba, że coś mi się pomyliło.

Mam pytania skoro zachęcasz

1. Solicie sobie normalnie potrawy?
2. jeśli jecie zupkę to jest ona na wywarze z mięsa, który nie jest polecany dla takich maluchów. mimo to podajesz?
3. Jak bardzo dziecko może się krztusić? Zosia robi się czerwona, wywala języczek, odkrztusza i po problemie, ale wygląda to strasznie.

Ciężko z blw jak dziadkowie co chwila "oj nie ryzykujcie tak", "oj czy ona tak może, jaki kawał odgryzła!" i "ja na to nie patrzę, nie róbcie tak". hehe.

Będzie pasować Co do odbijania to chyba zależy od materiału i odcienia...
Fiolet do szarości też ładnie wygląda tylko ciemny przyciąga światło...

Chyba mamy kolejnego zęba Ale nadal Zośka nie wkłada stópek do buzi

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

lineczka gdzie przymierzaliście wózek do samochodu? Polecasz jakiś sklep?
no właśnie w tv mówili że musi dziecko siedzieć ) heh te babcie przewrażliwione są nie przejmuj się tym rób to co ty uważasz za słuszne bo to Twoje dziecko i to Ty jesteś za nie odpowiedzialna!
Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
no kurcze to teraz nie wiem co z tym szczepieniem jutro bo nadal katarek się utrzymuje

dzięki dziewczyny za komplementy

u nas dzisiaj tak ciepło było że malutka na dworze na spacerku była i powiem Wam że już w gondolce nie chce leżeć - ciekawa świata
powoli więc będziemy przymierzać się do montowania spacerówki

ula z next miałyśmy wszystko do chrztu zdj w klubie i jutro przejrze zdj i wrzuce co już mamy bo na kilka ciuszków jeszcze czekam
Aga Ty jeszcze nie dostałaś tych ubrań?

a ja już chyba wiem od czego mnie ten krzyz boli i pupa… musiało mnie wczoraj przewiać jak okna pucowałam na patio… ehh jaki człowiek delikatny w tej ciąży się robi

Kurde LILA odezwij się co u Was

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując