2014-03-12, 00:23
|
|
Rozeznanie
|
W KONCU Podklad kryjacy bez efektu MASKI +przyjazny SKLAD+trwaly !!!
Wyprobowalam ,chyba juz wszystkie marki podkladow z przyjaznym skladem dla skory,ale zawsze -przewaznie bardzo malo kryly,byly nietrwale,albo zbyt tlustawe,mazaly sie .... szybko znikaly ze skory.........Probowalam tez mineraly ,ale na mojej buzi minerały bywały kapryśne i czasami zamiast super fajnego makijażu miałam totalną masakrę ..czasami nawet potrafily uszulic,albo prawie w ogle nie kryc..
Niedawno w centrum handlowym w de .wpadlam na kosmetyki Annemarie Börnlind piekne naturalne kolory cieni do powiek ,ale niektore slabo napigmentowane I NIE POLECAM fluidu-podkladu z tej firmy -maze sie tak samo jak Lavera i jest bardzoo nietrwaly +prawie w ogole nie kryje ...
ALE maja dwie perelki PODKLAD COMPACT -ktory ladnie kryje ! w koncu !! bez efektu maski +TRWALY nie jest zbyt tlustawy,ale tez nie wysusza i daje aksamitne MIEKKIE WYKONCZENIE skora wyglada jak pupa niemowlaka !!!nie wyglada sztucznie pudrowato badz zbyt tlustawo,w kazdym swietle ladnie naturalnie -ladne odcienie - ivory(dla jasnej karnacji,bez tonow rozowych ,badz pomaranczowych )
Niestety sa to kosmetyki trudne dostepne i ten podklad o ktorym mowie ,troche drogi ,bo kosztuje okolo 25€ -czyli jakies 100 zl ,ale jakosc naprawde swietna !! Kupowalam kosmetyki clinique ktore sa w podobnej cenie ,clinique troche drozszy, niby clinique hipoalergiczne ,a uczulaly mnie ..,zapychaly-psuly skore..dusily ja..(pore refiner,superbalance,anti blemish soluthion-do tego jasne odcienie byly zbyt szarawe, badz wpadajace w pomarnancz..)..a mam skore dosyc wymagajaca wrazliwa z tendencja do niedoskonalosci ,zapychania ,zaskornikow ...
a druga perelka tej marki to kredka do oczu(odcien czarny -tylko ten odcien probowalam) Przyjazny sklad dla oczu +bardzo trwala !!
Naprawde polecam ten podklad, szczegolnie osobom majacym problemy ze skora -wrazliwa ,ktore maja niedoskonalosci widoczne.
Edytowane przez Czlowiek Istota Marna
Czas edycji: 2014-03-12 o 01:10
|
|
|