Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - niespodzianki, prezenty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-12, 07:05   #2
allmode
Wtajemniczenie

Dot.: niespodzianki, prezenty

Cytat:
Napisane przez severe1 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,

chcialbym prosic was o rade i pomysly na zaskoczenie dziewczyny. bardzo mi na niej zalezy, jestesmy razem 2 lata, nie nudzimy sie, jest bardzo dobrze ale ja chce dac z siebie jeszcze wiecej.. tak jakos, bez powodu
kwiatami zasypuje ja co kilka dni, chcialbym wpasc na jakis naprawde mocny pomysl.. czasem potrafie nie spac do 3.. 4 rano wymyslajac cos...

jesli sa tu jacys panowie i chca mnie nazwac "pantoflarzem" to darujcie sobie, rozstawiam takich po katach a na niej poprostu zawsze mi zalezalo

dodam ze ona nigdy odemnie nic nie "wymagala" ale tez jest jej zawsze bardzo milo jak widzi ze caly czas mi zalezy a ja lubie kiedy sie usmiecha i od 2 lat to jedyny moj cel, nawet alkohol i fajki odpuscilem, nie zaluje :3

prosze mnie poprawic jesli to nieodpowiedni dzial
Jest takie stare powiedzenie "co za dużo, to niezdrowo".
Niespodzianki, kwiaty itp. są bardzo miłe, ale jeśli występują w nadmiarze, to tracą cały swój urok i wyjątkowość.
Jeśli spędzacie czas różnorodnie, nie nudzicie się, to wystarczy raz na jakiś czas zaplanować coś fajnego (możliwości jest mnóstwo). A to, że Ci zależy, można okazywać bez "mocnych pomysłów", codziennym zachowaniem, czułością, wsparcie i drobnymi gestami. Bo inaczej to, co powinno być wyjątkowe, stanie się rutyną, a Ty nabawisz się bezsenności.
Lekko przesadzasz, przystopuj.
allmode jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując