Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zdystansować sie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-12, 09:11   #1
kolezankafranka90
Przyczajenie

Zdystansować sie?

Jesteśmy ze soba ponad 4 lata, zaręczeni, za rok bierzemy ślub. Nagle on przestał się starać, zmienił się.
Na dzień kobiet nie dostałam nawet kwiatka, choć co roku mi kupował bukiet, a ja zawsze o nim pamiętam. Gdy zwróciłam na to uwagę powiedział, że przesadzam.
Mieszkamy kawałek od siebie i żebym nie musiała do niego jeździć autobusem to często po mnie przyjeżdzał, za co byłam mu zawsze wdzięczna, a teraz nagle mówi, że mnie rozpieścił i mam przychodzić sama.
W ostatnich dniach też zaczął mi wypominać, że jestem i zawsze byłam bierna w łóżku a to nie prawda! Różnie to bywało, bo jestem nieśmiała ale zawsze się staram
W tamtym tygodniu był na wyjeździe i ze 2 razy do niego zadzwoniłam- odebrał zły i z wielką pretensją. Gdy wrócił dużo do mnie burczał. Nie wiem o co chodzi...Pytałam się czy mnie już nie kocha/coś się zmieniło, a on że nie, że nie musi mieć wiecznie miłego głosu, że może i chce mówić stanowczo. Gdy przyszłam do niego zostawił mnie samą na kanapie a sam się zajął swoją robotą, nawet mnie nie przytulił, choć długo się nie widzieliśmy. Gdy zwróciłam uwagę- powiedział, że przecież jest niedaleko mnie. Później siedział przy komputerze i oglądał coś.
Przesadzam? Czuję, że myśli, że ma mnie już w garści i teraz już nic nie musi ;/
kolezankafranka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując