Wątek
:
Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-03-12, 10:35
#
2193
Kociak85
Zadomowienie
Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Cytat:
Napisane przez
lineczka1989
Pozdro ze spaceru!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ło matulu jaki wczesny spacer
nemosku,
za kupsztala
w końcu się doczekałaś
Iga sobie spanie poprzestawiała i budzi mi się w nocy dopiero koło 4-5. Bez względu na to, czy jej dam jeść na śpiocha o tej 24 czy nie (bo teraz na zmianę w jeden dzień ją karmię a w następny ściągam laktatorem żeby zapasów trochę porobić). Dzisiaj się obudziłam o 4:20 - ta jeszcze śpi. To wpadłam na pomysł, że nakarmię ją na śpiocha to mi prześpi ciągiem do rana. Ale zjadła na śpiocha, ja gaszę światło a ta mlaska
Chyba nie zanotowała, że zjadła i się obudziła i domagała drugiego cycka. Troszku zjadła i na szczęście zasnęła od razu
Przed chwilą mąż dzwonił - czeka nas w weekend prawdopodobnie pogrzeb. Jego dziadek dziś nad ranem umarł. W sumie wszyscy byli na to przygotowani bo dziadek miałby w tym roku już 93 lata, no ale wiadomo jak to... Teścia mi szkoda (bo to tata teścia). Szkoda, bo wiedzieliśmy, że jest z nim gorzej i chcieliśmy jeszcze w weekend do niego podjechać z Igulą. A tak to muszę wykombinować jak ja tam z wózkiem będę manewrować na cmentarzu...
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Kociak85
Znajdź więcej postów Kociak85