Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Licea w Lublinie- które wybrać? które polecacie, a które odradzacie? - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-12, 12:21   #144
Mileva_
Zakorzenienie

Dot.: Opinie o tych liceach (Lublin)

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Samobójstwa? Chyba jakaś urban legend, bo nie słyszałam o żadnej fali samobójstw jak chodziłam do szkoły, ani kilka lat wstecz.
To o czym mówisz to pewnie to samo, co palenie marihuany w szatni w Unii - zwykła plotka
To chyba tego swojego Zamoyskiego przespałaś albo do jakiegoś innego chodziłaś, skoro nie masz pojęcia, co się nie tak dawno w twojej - albo i rzekomo twojej - szkole działo.

Cytat:
Napisane przez ok132 Pokaż wiadomość
Co do Zamoya - moja koleżanka skończyła biol chem (wiadomo, wszyscy startowali na lekarski), z całej klasy na medycynę dostały się... 2 osoby Mam wrażenie, że sporo osób które wybiera tą szkołę, jest przekonanych że szkoła jest tak wspaniała, że nie trzeba się w ogóle uczyć, matura sama się napisze
Może zmiana kadry coś zmieni, ale w pewnym momencie ponad 90% ludzi jechało na korkach, jeśli miało na oku nieco ambitniejsze studia. I szkoła tak na wynikach tych korkowych matur jechała...

Btw jak najbardziej było głośno, dyrekcja włożyła jednak sporo wysiłku w zamiecenie problemu pod dywan. Trudno się dziwić, bo przecież i wizyty kuratorium były. Opinia mojej znajomej była taka, że dziwi się, że w ogóle ktoś jeszcze do tego "Auschwitz" chce uczęszczać
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując