2014-03-12, 13:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Cytat:
Napisane przez karolkya
Hej
Dzieki za linka jutro zie zapisze bo dzis to juz tylko z komorki pisze 
|
Nie ma za co 
Cytat:
Napisane przez Aldrin
Witajcie środowo i w nowym tygodniu ciąży 
oby po urodzeniu też się te nasze maluchy uspokajały
rejestrowałaś się jeszcze na jakiś stronach? bo z fisher i bebilonu mi przyszły a z j&j nie mogę bo jakiś wirus na stronie czy coś i kompa mi blokuje 
|
Zaraz zrobię o tym osobny link.
Cytat:
Napisane przez beat@
Poważnie ceny tych kosmetyków ze zdjecia takie jak w Rossmanie ?? Powiem Wam że w rossmanie to ostatni raz chyba z miesiąc temu byłam. Pewnie tutaj ceny będą takie same skoro u was takie są.
My będziemy jechać na zakupy do Lubina, tam jest taki sklep "U Kubusia" i to tam takie ceny mają (tam tez mi kuzynka foto zrobiła tych cen). Ogólnie jest tam dużo taniej niż u mnie w Legnicy. Tutaj nawet nie ma wyboru wózków. No a jeśli jakiś sklepik ma jakąś firmę albo 2 do wyboru to wciskają to co mają na sklepie i zachwalają że to jest najlepsze, że lepszego wózka to nie znajdę.
Mogłabym w sumie pójść nawet dziś do Rossmana i luknąć no i ostatecznie kupić ale jednak zrobię to w tym sklepie w sobotę bo przy większych zakupach dają jeszcze rabat
A właśnie jaki to ten płyn z Hippa z pompką ?
|
Dokładnie takie same nawet te etykietki takie same jak w rossmannie. Tu możesz sobie porównać http://www.rossnet.pl/Produkty/Mleczka-i-balsamy,1664
Cytat:
Napisane przez Pradip
Ja to za wielka panikara jestem jeśli chodzi o jakiekolwiek naginanie regulaminu chyba  no nic może przez wzgląd na noworodka mnie nie zamkną bo zrobiłam jak napisałaś 
|
O to się nie martw gdyby tak było to by do mnie po raz 3 tego nie wysłali ;p bo kiedyś na ten sam adres co teraz zamawiałam kuzynce wtedy wysyłali maskotkę i śliniak.
Cytat:
Napisane przez Prowansja88
Witam w 27 TC 
Trójka z przodu coraz bliżej aaaaj
Jutro mam wizytę i znowu stres, bo kończy mi się L4 i znowu muszę wybłagać jakoś przedłużenie. Teraz, 3 miesiace przed porodem, nie mam jak wrócić, ale wytłumacz to lekarzowi..
|
Gratki za 27 tc za tydzień III trym 
Cytat:
Napisane przez malin30
Pater, polecam Mydlarnię u Franciszka. W Koszalinie jest na Zwycięstwa i w CH Atrium. Mają też stronę www.mydlarnia.info
A rodzić będę w Ustce (do Koszalina mam 70km), bo to jest "słupska" porodówka. Przenieśli ją tam na chwilę i ta "chwila" trwa już lata, mimo że ponad 2 lata temu oddali do użytku nowy szpital. Od porodówki ważniejszy jest psychiatryk 
|
Byłam 2 razy w Ustce i raz w Słupsku bo tam mieliśmy nocleg.
Cytat:
Napisane przez karolkya
Zubi dziękuję za linka  Już się zarejestrowałam zobaczymy czy dostanę płytkę 
|
Tylko musisz się teraz uzbroić w cierpliwość bo trochę trzeba poczekać na przesyłkę.
Cytat:
Napisane przez morin
zapisałam się do tego bebiolonu mam nadzieję że nie będą za bardzo ulotkami i reklamami katować
|
Chyba tylko czasem wysyłają jakiego emaila i tyle. A ulotki i reklamy drogą pocztową nie przychodzą jedynie ta teczka, płyta i śliniak.
Cytat:
Napisane przez Ramona_85
A ja czekam dziś jeszcze na kuriera z moimi przescieradłami do łóżeczka i ochraniaczem na materac, zrecenzuje później, czy opłacało się za te 15 zł 
|
Czekam niecierpliwie na relację 
Cytat:
Napisane przez poziomkka
Hejka 
o 14.20 mam wizytę i już nie mogę się doczekać!!
|
Czas edycji: 2014-03-12 o 13:14
|
|
|