Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dbamy o siebie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-12, 14:35   #82
201612060923
Konto usunięte

Dot.: Dbamy o siebie :)

Cytat:
Napisane przez Pantegram Pokaż wiadomość
No jacha

A mnie aż przeraża, ile jestem w stanie wydać na kosmetyki, odkąd odkryłam uroki Rossmana Nawet staram się raz na tydzień tam chodzić, by ogarnąć promocje i nowości
Na szczęście już mam "niezbędne" produkty i nawet zapasy, ale na początku włosomaniactwa to latałam po drogeriach jak kot z pęcherzem
No i tak jak chodziłam wcześniej z facetem po dziale elektronicznym, tak teraz się często rozdzielamy, on na elektroniczny na filmy/gry, a ja na kosmetyczny A mieliśmy spędzać więcej czasu razem
A u mnie Rossmanna brak A szkoda, bo chciałabym wypróbować Alterrę z granatem i aloesem do włosów, słynne olejki do masażu-też Alterry oraz produkty Babydream i Wibo. Poza tym mają tam kolorówkę Eveline, uwielbiam ich lakiery, a ostatnio mam da nich gorszy dostęp

Ja ostatnio zakupiłam sporo kosmetyków do włosów, teraz je będę zużywać(dopiero teraz zaczęłam szampon i odżywkę w sprayu Pantene, które dostałam na Święta). Następne zakupy kosmetyczne pewnie dopiero w kwietniu, ale w sumie...na razie wiele nie potrzebuję
201612060923 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując