Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-12, 18:39   #2222
Miss Triss
Zadomowienie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

Hej!

Przepraszam, że nie jestem na bieżąco, ale nie mam zupełnie czasu na nic. Pisałam Wam wczoraj, że Zośka była marudna i płaczliwa strasznie. Dzisiaj ta sama historia - marudzi, płacze, wrzeszczy, nie da się uspokoić w żaden sposób, nawet rączki nie pomogły. Część jej zachowania przypisują skokowi temu 5cio tygodniowemu (mamy 14 tydzień) a część (chyba) swędzącym dziąsłom. Miałam próbkę "Bobodentu", posmarowałam dziąsełka i histeria przeszła jak ręką odjął. W momencie stała się szczęśliwa i uśmiechnięta, a po chwili zasnęła, bo była zmęczona płaczem. Teraz śpi, a ja zastanawiam się czy to tylko zbieg okoliczności czy faktycznie idą jej zęby.
A poza tym zauważyłam dzisiaj, że Mała zaczyna dźwigać głowę jak siedzi w bujaczku. Już nie leży spokojnie tylko przyciąga główkę do klatki piersiowej. Czy Wasze dzieci też tak robią i w jakim wieku zaczęły, bo jak dla mnie 3 miesiące to chyba za wcześnie na takie dźwiganie.
Będę nadrabiać jak tylko będę miała czas wolny.
Całuję mocno wszystkie mamusie i maluszki!

Miss Triss jest offline Zgłoś do moderatora