Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Watęk dla każdej z was która chce coś zmienić w swoim życiu ! Motywujmy się ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-12, 20:42   #203
kiss of night
Zakorzenienie

Dot.: Watęk dla każdej z was która chce coś zmienić w swoim życiu ! Motywujmy się ;)

Cytat:
Napisane przez Leszczynowa Pokaż wiadomość
Miałam się wziąć za ten angielski, po trochu a regularnie i znowu dzisiaj nie ruszyłam . A to sprzątanie, a to robienie mamie różnych rzeczy i jak zwykle zleciało. Może teraz na wieczór się chociaż paru słówek nauczę, zawsze coś .

Hula-hop fajna rzecz. 20 minut kręcić podziwiam. Niby niedużo a dla mnie dużo ;p. Nie mogłam nigdy tyle, w sensie nudziło mi się zbyt długo to robić, 10 minut góra i szlus .
A co do drutów może wtedy byłaś za mała i dlatego Ci się nie udawało, a kto wie po latach odkryłabyś w sobie talent .

Najlepiej jest jak ktoś na żywo pokaże.
Mi się właśnie też zaczyna nudzić, bo tak to bym dała radę nawet pół godziny kręcić. Ale planuję włączać sobie filmy na ten czas, to akurat cały film przekręcę. Dzisiaj się jednak zabrałam za kręcenie, ale właśnie po 15 minut na stronę tym razem bo mi się nudziło dłużej.
Do drutów chyba nie mam cierpliwości, ale kto wie, może jeszcze kiedyś spróbuję.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując