Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-13, 10:12   #2927
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Wrócę jak mi się poprawi. Nie gniewajcie się.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

dziękuję dziewczyny za pomoc ale właśnie obawiam sie ze chyba juz nie ma miejsca w ktorym nie szukałam... no moze piwnica do ktorej nie chodzimy
Może Hania gdzieś schowała Daria od paru dni ma etap chowania wszystkiego. Ostatnio pół dnia szukałam jej butelki z której herbatke pije.
Okazało się że Daria ją schowała. A gdzie? Ma takie autko na którym jeździ. I w tym autku z przodu jest taki schowek przez przypadek potem znalazłam ją.
Wiesz co? Znajdzie się jak nie będziesz szukać. Zawsze tak jest
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
a i zapomniałam, kupiłam Hani dzisiaj w tesco 2 bluzy po 7zł
Poka
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
moja mama podcięła dzisiaj Filipowi grzywkę, bo cyt. "denerwowała ją" i teraz ku.wa wygląda jak czubek, bo ma grzywkę jak od garnka obciętą a jak ją opieprzyłam, to się obraziła no uju złoty
Skąd ja to znam moja mama tak Darii ciachnęła grzywkę. MASAKRA!! Na szczęście już odrasta.
Mówię jej żeby nie obcinała a co ona na to? " Ale Darii napewno przeszkadza że ma taką długą"......
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Dzisiaj Blanka przybiegła do mnie z rana z bukietem kwiatów w rączce- cudowne to było

Dobrej nocki życze.

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Yae wczoraj zrobila sobie ponad 2 godzinna drzemke pod wieczor i wstala o 19.30. Obawialam sie tego, jaka noc nas czeka, ale Zasnela jak zwykle o 21.30, w nocy budzila sie dwa razy o 1 i 4, za kazdym razem po 10min znow spala i na dobre wstala o 7.45. Tak wspanialej nocy dawno nie bylo!
za nockę
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ale mam w środku stres.. nic kompletnie nie umiem na kolosa.. ale jak tu się uczyć skoro większe problemy mam;(

Piękna pogoda..ach! a wiecie, ze ponoc ma w weekend padać deszcz ze śniegiem? ;/ zal.pl ja tu wczoraj kwiatki widzę jak sobie rosną koło drogi a tu mi w pogodzie gadają o jakimś śniegu! oburzyło mnie to;]

śnieg?!??! ale jak to???

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

meneq dzięki za odpowiedz. Ja wczoraj znalazłam właśnie fajne butki nike bardzo lekkie i mięciutkie i tak jak mówisz fajnie się podeszwa zginała w 1/3 to może je kupię bo podobają mi się takie sportowe

Obudziłam się znów bardziej chora Bokeh chyba nici z naszych rolek...
ojjjjjjj zdróweczka!
Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Co do kosza na śmiecie, nie wiem czy Wam dawno temu pisałam: dzień ślubu baratanicy Tż, panna młoda ma się już ubierać, nie ma pierścionka zaręczynowego, wszyscy zaczynja szukać, nigdzie nie ma. W końcu mój Tż zagląda do kosza a tam na wierzchu leży. Mama pm sprzątała ze stołu i wszytsko co było bach do kosza, miin pieścionek
o matko
Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
No, Oliwka ma np zazwyczaj dwie drzemki: ~10 i o 15. Srednio do 1.5 h. Zaypia o 20 ale wstaje o 6 a ostatnio nawet przed. Nic nie da przestawianie drzemek, skracanie, wydłużanie, przetrzymywanie wieczorem. I tak wstanie max o 6.
Daria tak samo. Identiko!
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ale się denerwuje przed praca. Jeszcze się dowiedziałam ze szefu chce ze mną rozmawiać, to już w ogóle mam stresa :banghead:

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
będzie dobrze!

----------------
Daria od dwóch dni ma katarek mam nadzieję że nie będzie z tego nic większego tyle teraz chorób że już się boję