Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty,plotki,ploteczki ....filtromaniaczek i nie tylko:D czII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-14, 11:59   #4138
foxina
Rozeznanie

Dot.: Ploty,plotki,ploteczki ....filtromaniaczek i nie tylko:D czII

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Siedzi sobie człowiek w domu, pisze pracę mgr, a tu takie zmiany na forum......Hexxanno, jest świetnie. Bardzo przejrzyście i czytelnie - wiesz już że mam teraz wyrzuty sumienia
No właśnie L_V piszesz i piszesz............ Kiedy obrona?

Cytat:
Napisane przez rudzitsu Pokaż wiadomość
L_V a jaki masz temat?

Opowiem Wam historię na poprawę humoru. Tydzień temu miałam egzamin z writing'u. Wybrałam temat: opisz nieprzyjemną, przykrą cechę Twojego miasta. Myślę, myślę (bardzo lubię swoje miasto, więc było ciężko) i wreszcie przypomniałam sobie o psich kupach! Takich co to oblegają chodniki po odwilży, trawniki, plaże i piaskownice dla dzieci itd. Jednak pomyliłam słówko. Zamiast ecrements napisałam exclamations (nie wiem co mi się ubzdurało), czyli wykrzykniki. W rezultacie moja praca nosi tytuł "psie wykrzykniki" i są w niej zdania typu: psie wykrzykniki brzydko pachną albo nieprzyjemnie jest wdepnąć w psi wykrzyknik. Mam nadzieję, że praca jakoś przejdzie, amerykański wykładowca mnie ceni, ale śmiechu będzie miał co nie miara. Dobrze chociaż, że cała praca jest trochę wyolbrzymiona i odrobinę na wesoło (to był artykuł do gazety).
foxina jest offline Zgłoś do moderatora