2007-06-14, 12:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepszy i najgorszy podklad :)
Cytat:
Napisane przez kociolek
Susanna,
ja takze nie jestem az tak stara  , zeby uzywac podkladow przeciwzmarszczkowych - nie masz sie tutaj czego obawiac, bo zadnych skladnikow 'rozleniwiajacych skore/superaktywnych' w podkladzie nie ma (ew. efekt przeciwzmarszczkowy w kosmetykach liftingujacych to zasluga bialek, ktore kurczac sie napinaja skore). przeczytaj sobie recenzje na KWC, jesli nie masz superjasnej karnacji, to moge goraco polceic (dla mnie odcien chair - najjasniejszy jest ciut za ciemny), na all cena to 25zl. co do CG, to podklad continuous wera przypomina opakowaniem fresh look (ten drugi). podobno fresh look jest takze calkiem niezly (recenzje na makeupalley), ostatnio go sobie zamowilam, gdy tylko dojdzie napisze co i jak 
|
... moze jeszcze 2 słowa o fresh look... kupiłam go kiedys będąc w stanach w kolorze jaśniutkiego beżu i dodatkowo kilka próbek w innych kolorach...pięknie się rozprowadzał...i tyle...po pół godzinie świeciłam sie jak latarnia spływał i wazył się... to tyle..przelezał w szufladzie az się przeterminował
|
|
|