Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-13, 15:16   #4329
niki19
Zadomowienie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez mamuska11 Pokaż wiadomość
Byłam w szpitalu na usg polowkowym i jestem załamana moje malenstwo ma duzo płynu z tylu głowy przez co przesunięte struktury mózgu do przodu lekarze mówią ze to bardzo rzadki przypadek i lekarka pracuje tam 20 lat i czegoś takiego nie widziała jutro z rana na 9 jadę do centrum Londynu do specjalistycznej kliniki jestem przerażona maja zrobic mi specjalistyczne badania w tym rezonans i jak bedzie trzeba to amniopunkcję i postawić diagnozę i jeśli sie da to juz w brzuchu bedą operować dzieciątko najgorsze jest ze nie wiem co to jest czy moje dziecko bedzie żyło czy bedzie niepełnosprawne i dlaczego tak sie stało przeciez tak o siebie dbałam mam dwie cudowne córki cieszę sie ze wykryto to tak wcześnie i ze jestem w Londynie bo wiem ze tu są bardzo dobre kliniki i lekarze naprawdę potrafią zdziałać cuda.... Boże jeszcze to do mnie nie dociera 3 tygodnie temu byłam prywatnie na usg i pani badała mózg i wszystko było ok teraz dzwoniłam do tego oddziału zeby natychmiast mi przesłali nagranie lub zdjecia mózgu z tamtego usg...Cały czas wierze ze mózg jest nie uszkodzony i sie okaże ze mozna odciągnąć ten płyn przez operacje w życiu płodowym i wszystko bedzie ok modlę sie o to... nie wiem co ja zrobię jeśli to bedzie wada genetyczna jeśli nie bedą chcieli nic zrobic w życiu płodowym jeśli tego płynu bedzie coraz wiecej i mózg bedzie sie uszkadzal nawet nie chce o tym myślec

Nikomu nie zycze takiej tragedii jaka jest chore dzieciątko

Róbcie usg polowkowe bo to bardzo ważne 3 tygodnie temu miałam usg niby trwało pół godziny niby lekarka wszystko mierzyla i sprawdzała i co? Nic nie wykryła mówiła ze dziecko zdrowe......

Trzymajcie kciuki zeby jutro sie okazało ze da sie uratować moje dziecko i ze bedzie miało szanse na w miarę normalne życie.....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kochana trzymam kciuki żeby wszystko się pozytywnie skończyło

Cytat:
Napisane przez mamuska11 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wsparcie...3 specjalistów w szpitalu przyglądało sie uważnie temu usg i sprawa musi byc poważna skoro udało im sie załatwić mi wizytę juz na jutro w klinice specjalistycznej,boje sie ze to moze byc zespół Dandy-Walkera ktory powstaje w 3-4 miesiącu życia płodowego jak zaczęłam o tym czytać to sie załamałam i stwierdziłam ze lepiej wejdę do was na forum....najgorsza jest ta niewiedza co to i skąd sie wzięło do jutra chyba zwariuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Na necie to lepiej nie czytać wiem ,że nie jest to łatwe , ale wiem też sama po sobie jak po zdiagnozowaniu nadciśnienia naczytałam się o rzucawkach , przypadkach obumarcia płodu i poważnych komplikacjach przy porodzie itp to później nie mogłam spać po nocach :/
niki19 jest offline Zgłoś do moderatora