Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-13, 16:21   #3476
roksanka88
Raczkowanie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
widziałam na internecie po 250zł, różnica spora ale dla mojego dziecka jakoś mi nie szkoda z drugiej strony możemy sobie na to pozwolić bo rodzice kupują wózek ... łazienka już prawie skończona i wydatki związane z nią też więc można powoli zacząć szaleć
U nas też rodzice kupują wózek, także możemy kupić droższy materacyk

Cytat:
Napisane przez ramirka Pokaż wiadomość
Cześć!!!
Ja właśnie już po wizycie a tak się bałam.... Miałam dziś wyniki z glukozą i wyszły super!!!!! wszystko w normie, kamień z serca spadł morfologia i mocz tez pięknie

Na usg mój synuś miał czkawkę śmiesznie to wygląda jak się ogląda na płytce waży już 624 g i to mój 24 tc oby tak dalej

Do tego jest tak piękna pogoda i zaraz mykam na spacer, bo aż szkoda siedzieć w domu, a coś słyszałam że ma się popsuć buziaki
gratulajce

____
Ja już po obiadku idę na spacerek, a później może mała drzemka

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez joanna2228 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki piękna pogoda u mnie w słońcu 22 stopnie więc idę na ogródek posiedzieć z książką
Sunfire i Roksanka będę jutro babcia stanęła na wysokości zadania i zabierze córę ze szkoły To tak 11.45 będę przed wejściem czekac na Was laseczki
No to super Ja też jakoś tak 11.45 powinnam być

"Tam jest Ci najlepiej, wiem.
Cicho... ciepło... ciemno...
I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną.
Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia.
A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia."
roksanka88 jest offline Zgłoś do moderatora