2014-03-13, 16:21
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Cytat:
Napisane przez malwiska
widziałam na internecie po 250zł, różnica spora ale dla mojego dziecka jakoś mi nie szkoda  z drugiej strony możemy sobie na to pozwolić bo rodzice kupują wózek ... łazienka już prawie skończona i wydatki związane z nią też więc można powoli zacząć szaleć 
|
U nas też rodzice kupują wózek, także możemy kupić droższy materacyk 
Cytat:
Napisane przez ramirka
Cześć!!!
Ja właśnie już po wizycie  a tak się bałam.... Miałam dziś wyniki z glukozą  i wyszły super!!!!! wszystko w normie, kamień z serca spadł  morfologia i mocz tez pięknie
Na usg mój synuś miał czkawkę  śmiesznie to wygląda jak się ogląda na płytce  waży już 624 g i to mój 24 tc  oby tak dalej  
Do tego jest tak piękna pogoda i zaraz mykam na spacer, bo aż szkoda siedzieć w domu, a coś słyszałam że ma się popsuć  buziaki
|
gratulajce
____
Ja już po obiadku idę na spacerek, a później może mała drzemka
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------
Cytat:
Napisane przez joanna2228
Hej dziewczynki  piękna pogoda u mnie w słońcu 22 stopnie więc idę na ogródek posiedzieć z książką
Sunfire i Roksanka będę jutro  babcia stanęła na wysokości zadania i zabierze córę ze szkoły  To tak 11.45 będę przed wejściem  czekac na Was laseczki 
|
No to super Ja też jakoś tak 11.45 powinnam być
I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną.
Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia.
A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia."
|
|
|