2014-03-13, 20:07
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.12
Cytat:
Napisane przez vacuity
(...)
Pisałyście o chrypie u dzieci - skąd wiecie, że to chrypa? Moja Zuźka często tak rzęzi - chrumka, ale myślałam, że to normalne.
Ma też z reguły zapchany nos po nocy - mimo nawilżacza w pokoju - ale wpuszczam jej po 2 kropelki wody morskiej do nosa i wyciągam gruszką rozpuszczone kozuchy - dopóki są białe traktuję to jako normę. Może ja zbyt lightowo do tego wszystkiego podchodzę 
|
Mój chrumka tak, hmm, sam z siebie? Nie ma gorączki, żadne gluty się znikąd nie sączą, tylko czasem wydaje z siebie takie dźwięki jak prosiak, szczególnie przez sen. Czy takie chrumkanie bez żadnych innych objawów czegokolwiek jest normalne?
Cytat:
Napisane przez Sheperdess
(...)
I jak było? Ja też mam zamiar iść w przyszłym miesiącu.
(...)
|
Fajnie było. Poznałam kilka innych dziewczyn, pogadałam z położną, spróbuję chyba przestać podawać małemu mm wieczorami - przybiera na wadze jak złoto, nie ma sensu go dokarmiać, więc będe kombinować czy nie da się żeby spał w nocy na moim mleku. Dobry pomysł taki meeting, polecam wybrać się jeśli ma się okazję.
Chociaż, sądzę że zależy to też od położnej - moja jest ogarnięta, więc było naprawdę fajnie.
|
|
|