Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy dam radę wyszczuplić uda do lata?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-13, 19:10   #7
Gallant
Przyczajenie

Dot.: Czy dam radę wyszczuplić uda do lata?

A, jeśli masz problem z żylakami, omiń to miejsce przy nakładaniu serum i owijaniu folią, ponadto nie stosuj masek rozgrzewających. Na nic nie chorujesz? Typu zapalenie żył, niewydolność nerek? Bo wówczas nie można robić takich zabiegów Powiedź mi skąd w ogóle pomysł żeby leżeć pod nią 2 godziny? Wyczytałaś tak gdzieś? 40 minut w zupełności wystarczy.
Jeśli chodzi o serum to najlepsze by było jakieś wyszczuplające, musisz poszukać, bo mi akurat ostatnio nie wpadło w ręce nic godnego uwagi Używałam kiedyś termoaktywnego koncentratu wyszczuplającego i bioaktywnego koncentratu wyszczuplającego z Bielendy, jednak zaprzestałam używania ich po kilku razach więc nie wiem jak się sprawdza. Może poczytaj jakieś opinie na ten temat, bo wydaje mi się, że jest raczej dobrym produktem
Prawidłowa dieta powinna opierać się na regularnych posiłkach, należy dostarczać organizmowi witaminy, zdrowe tłuszcze. Jeść wszystkie owoce, warzywa, chude mięso, ryby, chudy nabiał- sery, serwatki, maślanki, twarogi, produkty pełnoziarniste- chleb, ryż, makaron, kasza gryczana, oliwa z oliwek, orzechy. Przy cellulicie ponadto wskazane jest spożywanie cebuli, czosnku, chrzanu, świeżych ziół.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

No i oczywiście minimum 2,5 litra wody dziennie- około 0,5 litra wyparowuje przez skórę a 2 wydalane są z moczem, należy więc tę ilość uzupełniać
Gallant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując