Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - >>> wymiankowy wątek Mad - częste dokładki z wszystkich półek <<<
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-14, 14:02   #3
ElaG
Raczkowanie

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
GG do ElaG
Dot.: >>> wymiankowy wątek Mad - częste dokładki z wszystkich półek <<<

mam ten najnowszy róż Shiseido, ale odcień B4-Rose Innocent, użyłam może kilkanaście razy, dla mnie jest jednak za jasny. Kupiłam w maju w Douglasie, jest pudełko z ceną. Może byłabyś zainteresowana wymianą na cienie H.Rubinstein - London Look , albo na podklad YSL nr 1?

Mam jeszcze paletkę Clarinsa - Palette Impression Visage - for Face - miała wyjściową pojemność 17 gramów. Bardzo trudno mi ocenić zużycie, może ok. 1/3, najwyżej 1/2. Składa się z kilku odcieni matowego beżu, nieregularne plamy. Trudno nazwac to klasycznym pudrem brązującym, niemniej jednak przyciemnia i ożywia skórę . Jest to odcień jaśniejszy, 01 Lever de Soleil (Morning Sun), dla blondynek Te paletki (były też cudne cienie, Basia39 kiedyś miała te cienie na wymianę, to wie, o co chodzi), nie były w takich "bogatych", złotych puderniczkach, jak to u Clarinsa, tylko skromniej opakowane, ale ładne. Chętnie wymieniłabym się albo naTerracottę Guerlaina lub brązer Clinique.
ElaG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując