Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-14, 09:56   #1520
gorzala
Zakorzenienie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część V

Cytat:
Napisane przez anex_1989 Pokaż wiadomość
gorzala i jak tam były przymusowe ćwiczenia?
i co będziesz piekła kolejny chlebuś?
a to siemię do owsianki to na surowo, ugotowane czy podprażone?
Hahaha były były, ale nawet niezbyt ciężkie,bo czasu było mało, czuję niedosyt
Będę piekła, zakwas się robi w lodówce :P A co do siemienia to różnie, czasami wrzucam do cieplego mleka/wody z owsianką od razu, a czasami dodaje surowe na koncu xd Jak nie jem nic na mleku na sniadanie to zjadam dwie łyzki otrębów pszennych i łyżkę siemienia

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez rachuciachu Pokaż wiadomość
Ej, jecie dużo warzyw?
Kurcze, ciągle wydaje mi się, że jem ich za mało i zastanawiam się ile tak naprawdę powinnam ich jeść. Tzn teoretycznie to wiem, ale w praktyce ciągle mam poczucie, że jest ich za mało, bo obiektywnie patrząc, jem je głównie na obiad.
Tak samo teoretycznie wiem, że powinnam jeść mniej lecz częściej, ale kurcze, ciężko mi to wszystko rozłożyć jakoś inaczej niż na te 3, maks 4 posiłki.
Jeśli czujesz, że tak jest, to może faktycznie. Jeśli lubisz szpinak, to możesz w biedronce kupić i dodawać do kanapek (jak sałatę). Możesz sobie też przyrządzać jakieś warzywne sałatki z kurczaczkiem lub bez i zajadać między posiłkami, albo na śniadanie. Tak samo można przyrządzić sobie jarzynówkę lub zupę kapuścianą i zjadać nawet na kolację
gorzala jest offline Zgłoś do moderatora