Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-14, 08:57   #4384
daisy dot
Rozeznanie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

mamuska11 - wszystko będzie dobrze! jesteśmy z Tobą. fingers crossed, everything gonna be alright!
Pamiętajmy, że takie badania też są czasem mylne, skoro wceśniej było dobrze to teraz też będzie! Dla pocieszenia przytoczę tu przypadek mojej koleżanki, której w 14 tyg wykryli wodogłowie downa i jeszcze jakies cholerstwa u córci, mnóstwo wad genetycznych, zrobiła krew i wyszło jeszcze gorzej, chcieli jej ciąże usuwać, potem amniopunkcja po miesiacu, miesiac czekania na wyniki i okazało się że wszystko ok. Mała jest zdrowiutka nie ma zadnej wady.

Dziewczyny broniące się lipcu - spiąć poślady i pisać, potem nie dacie rady. Teraz macie dużo czasu więc do roboty, trzymam kciuki.

Ja mam w brzuszku chłopca! Dorianek! Jesteśmy w 16t6d (tak to się pisze?). Mój Mąż jest przeszczęśliwy, a ja wiedzialam od samego początku, że będzie chlopak, ależ przeczucie mamusi
Kaszel męczy mnie nadal przez pół nocy, tragedia. Lekarz mówi, że małemu nic nie będzie.

Wózek - masakracja hehe, znowu zmieniłam zdanie - trzeba iść do sklepu i się poprzymierzać. Ja wybrałam TAKO Acoustic, kolor beżowy, wersja 3w1 - wózek się świetnie nadaje na polne wiejskie, nadmorskie drogi i na wysokie krawężniki, ma amortyzatory pompowane koła i nie jest najmniejszy ale się super szybko składa. Chcę beżowy bo tak
daisy dot jest offline Zgłoś do moderatora