Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-14, 13:53   #2155
cacajuate
Zadomowienie

Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość
A podalabys linka? Moze masz w podpisie, ale nie widzę na telefonie
http://runtequila.com/ Tu jest caly blog, pisalam ostatnio na jakim fajnym grafiku w pracy biegam :/

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ja wolę pas z bidonami. Plecaki bardziej zasadne przy biegach górskich. U mnie koledzy z klubu co biegają górskie to mówią że plecak obowiązkowo.
Ja biegam z plecakiem bez wody, worek nawadniajacy wyciagniety mam. Biegam, bo biegam z domu do pracy lub odwrotnie i nosze tam ciuchy i recznik. Chociaz sie okazalo, ze akurat ten maraton w piramidach, co to go mam robic, jest gorski. Lepiej sie pozno dowiedziec, niz na starcie :P

Cytat:
Na jutro zaplanowalam długie wybieganie,a tu okres ciekawe jak mi pójdzie. Niestety ale na 99% tez mi na maratonie to samo będzie.
Ja robilam 25km kilka tyg temu na okresie. W upale. Masakrrra

Cytat:
Apetyt rośnie w miarę ...
Ja to jak widzę w tv finiszujących ludzi w maratonie to siedzę i ryczę
Jak zaczynałam biegać to u nas w mieście był półmaraton i był w tv pokazany starszy pan co linie mety na czworaka przekroczył, a jak inni chcieli mu pomóc to ich odtrącił bo chciał sam Na samej końcówce zasłabł. Dla mnie ktoś taki jest bohaterem
Ja akurat, jam no mowia, zadeszczuje na te parade podziwu. Osobiscie nie uwazam, zeby bieganie bylo jakims bohaterstwem i mega wyczynem. Jest to zajecie wybitnie egocentryczne i egoistyczne, czesto (wiadomo, to akurat nie zawsze) dyktowane checia posiadania zgrabnego tylka. Bohaterowie dnia codzienniego to raczej dla mnie Lekarze Bez Granic itd, z reszta dlatego na ich cele sprzedaje medale z maratonow. Poza biegaczem bieganie nie wnosi raczej nic dobrego dla nikogo, co wg mnie klasyfukuje te czynnosc poza ranga "wyczynow" bohaterskich. Z reszta wystarczy popatrzec na sportowcow. Dobre wyniki sportowe nikogo dobrym czlowiekiem nie czynia, akurat Pistorius jest na procesie....

Meksyk i bieganie na fejsie TUTAJ
cacajuate jest offline Zgłoś do moderatora