2014-03-14, 13:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Cytat:
Napisane przez dorot_qa
A podalabys linka? Moze masz w podpisie, ale nie widzę na telefonie
|
http://runtequila.com/ Tu jest caly blog, pisalam ostatnio na jakim fajnym grafiku w pracy biegam :/
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
Ja wolę pas z bidonami. Plecaki bardziej zasadne przy biegach górskich. U mnie koledzy z klubu co biegają górskie to mówią że plecak obowiązkowo.
|
Ja biegam z plecakiem bez wody, worek nawadniajacy wyciagniety mam. Biegam, bo biegam z domu do pracy lub odwrotnie i nosze tam ciuchy i recznik. Chociaz sie okazalo, ze akurat ten maraton w piramidach, co to go mam robic, jest gorski. Lepiej sie pozno dowiedziec, niz na starcie :P
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
Na jutro zaplanowalam długie wybieganie,a tu okres  ciekawe jak mi pójdzie. Niestety ale na 99% tez mi na maratonie to samo będzie.
|
Ja robilam 25km kilka tyg temu na okresie. W upale. Masakrrra
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
Apetyt rośnie w miarę ...
Ja to jak widzę w tv finiszujących ludzi w maratonie to siedzę i ryczę 
Jak zaczynałam biegać to u nas w mieście był półmaraton i był w tv pokazany starszy pan co linie mety na czworaka przekroczył, a jak inni chcieli mu pomóc to ich odtrącił bo chciał sam  Na samej końcówce zasłabł. Dla mnie ktoś taki jest bohaterem 
|
Ja akurat, jam no mowia, zadeszczuje na te parade podziwu. Osobiscie nie uwazam, zeby bieganie bylo jakims bohaterstwem i mega wyczynem. Jest to zajecie wybitnie egocentryczne i egoistyczne, czesto (wiadomo, to akurat nie zawsze) dyktowane checia posiadania zgrabnego tylka. Bohaterowie dnia codzienniego to raczej dla mnie Lekarze Bez Granic itd, z reszta dlatego na ich cele sprzedaje medale z maratonow. Poza biegaczem bieganie nie wnosi raczej nic dobrego dla nikogo, co wg mnie klasyfukuje te czynnosc poza ranga "wyczynow" bohaterskich. Z reszta wystarczy popatrzec na sportowcow. Dobre wyniki sportowe nikogo dobrym czlowiekiem nie czynia, akurat Pistorius jest na procesie....
|
|
|