Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-14, 15:00   #4416
88natka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Super, że urodziny się udały i że remont w toku Najgorzej zacząć a później już z górki leci

Co do imion to ja bym wzięła Rosie jakbym miała wybierać z tych co podałaś

Zazdroszczę usg! Ja wizytę mam dopiero 24 i martwię się cały czas bo jeszcze tak do końca nie czuję dzidzi i nie wiem czy wszystko jest dobrze tam w środku... Chciałabym już tak systematycznie czuć ruchy! Czasem mi się wydaje, że mała się poruszy albo mnie lekko szturchnie ale później nigdy nie jestem pewna czy to było to

No i gratuluję dziewczynki!! Siostry są super
dziękuje
My się najbardziej wahamy między Lily a Rosie, bo to są imiona które nam obojgu się podobają. To co czujesz to pewnie dzidziuś bo co innego mogło Cię szturchnąć?

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
A co do mieszkanka to już mamy projekt w głowie hehe Póki co wiemy, że chcemy mieć duży przestronny salon z przejściem do kuchni (bez drzwi, może jakiś łuk albo murek tylko...) a z kuchni duże szklane drzwi na taras Tak mi się marzy, żeby było przestronnie i słonecznie no i żeby latem można było jeść obiady na tarasie i pić poranną kawę Oprócz tego wiadomo łazienka, kotłownia, mały korytarz i dodatkowo dwa pokoje: sypialnia i pokój dla małej, który pewnie zrobimy w trochę późniejszym czasie bo póki co będzie spała z nami w sypialni
ale fajnie sobie wymarzyliście To będzie wszystko na parterze czy piętrowo?

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora