Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-14, 18:12   #3624
wisienka1000
Wtajemniczenie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat:
Napisane przez Eydrith Pokaż wiadomość
szaman afrykański lepiej by mi tę ciążę poprowadził

a tak serio to pewnie sobie wyobrażacie jaka jestem zła ... nawet nie podała mi szacunkowej wagi dziecka, chciałam jej zasugerować żeby ją pomierzyła i spytałam czy mała jest duża, a baba przez zaciśnięte zęby wycedziła: "normalna"
generalnie na temat głupiej endokrynologii to mam o niebo większą wiedzę niż ona, jedyny mankament to to, że sobie sama recepty nie wypiszę chociaż tytuł piastuję ... bo recepty na euth oczywiście mi nie dała ... szkoda gadać

i nie wiem teraz czy iść kontrolnie na usg prywatnie, czy zmienić lekarza na dobre, ale czy to się opłaca skoro już bliżej niż dalej

muszę się przespać z tą myślą, no i naradzić z TŻtem, na razie jeszcze nie wrócił z pracy, jak mu opowiem wrażenia z wizyty to będzie zachwycony
ja bym zmieniła, jakby nie patrzeć te badania są ważne... i istotne jest żeby czegoś nie przeoczyć... poza tym uważam, że trzeba mieć zaufanie do lekarza i wychodzić z wizyty z komfortem psychicznym dostając odpowiedzi na każde pytanie, już pal licho ile zostało
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora