Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-14, 19:14   #3625
joanna2228
Wtajemniczenie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
chwila chwila..
ja wcale nie napisałam, że nie śpię na lewym boku i to, że zmieniam pozycje podczas snu to nie znaczy, że moje dziecko będzie niedotlenione
są dziewczyny, ktore muszą spac tylko na lewym boku, bo nawet lezalam z taką jedną w szpitalu, bo miała jakies problemy. ale jesli jedna musi tak spac to nei znaczy ze wszystkie na sile muszą trzymac się tej jednej strony..
Fame w końcu jesteś , ja ogólnie śpię głową w dół , na wamipra tak najlepiej się dotleniam

Cytat:
Napisane przez simka234 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio na faceta nakrzyczałam w kolejce w markecie..zajechalsmy na szybkie zakupy i takie tez byly bo strasznie głodna byłam aż mi się ręce trzęsły..
No więc ide do kasy pierszeństwa dla kobiet w ciąży, a tam dwuch panów stoi z pełnymi wózkami piwa..
Wiec mówię grzecznie przepraszam, chciałabym przejsć..
A oni rechot nie trzymamy pani..

To się we mnie zagotowało..i na całą parę
Że bardzo zabawni są i pytam się czy ten ich wielki brzuch to oznacza że są w ciąży, czy to od żłopania tego piwa? Bo jak nie są aktualnie w ciąży to grzecznie proszę żeby łaskawie zabrali siebe i swoje brzuchy i zmienili kolejkę!
No i wzieli te swoje tłuste dupy i mamroczac po nosem że przecież mozna było poprosić, poszli..
Ehh miałam ochotę im przyłożyć
Dobre ale mieli minę pewnie

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
ah! zapomnialam napisac, że we wtorek byłam na wizycie u gina z wynikami..
wyszło, że mam lekką anemię. ale ogólnie wszystko ze mną i z dzidzią ok
musze brac witaminę b12 2x1, Tardyferon 2x1 i magnez 2x1
poza tym kupilam też glukozę 75g i mam zgłosic się do polożnej gdzieś w nast tygodniu
a i moja dziewczynka nie zamieniła się w chłopaka i dalej jest dziewczynką na 95%
Gratki dziewczyny górą , anemia spoko tak jak dziewczyny pisały trochę buraków , pokrzywy , wołowinka i będzie ok

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
ja chyba sobie kupię medele, ale tez póki co jestem zielona - a przy poprzednich dzieciach nie używałaś laktatora??
Nie wiem czy pamiętasz Malwiska , mam Medele w domu i gwarantuję, że dobrze działa próbowałam na sucho pamiętasz
Wszystkie zapasowe części są w Bobolandzie w razie W

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
ok Dziewczyny ja już w domu do lekarza weszłam pierwsza bez dwóch zdań, Pan doktor ma 4 dzieci więc wyrozumiały
z ekg wyszło zaburzenie - rytm zatokowy ze znaczną niemiarowością zatokową, nie jest to nic groźnego może być spowodowane ciążą lub moim guzkiem na tarczycy. W środę mam podjechać do szpitala do doktora na echo serca i może uda się założyć holter...
Dobrze, że jesteś po badaniach i to nic groźnego, pewnie tak jak mówili ciąża albo tarczyca Ciuszki śliczne

Cytat:
Napisane przez cinnilla88 Pokaż wiadomość
Melduje sie, ze u nas będzie dziewczynka - Laura.
gratki

Cytat:
Napisane przez sunfire Pokaż wiadomość
Gdyby któraś z Was wybierała się na warsztaty Mama Pyta to polecam pierwszą część, a po niej można iść do domu

Asia, Roksanka dzięki za kolejny fajnie spędzony dzień
Świetnie się z Wami czuję Dziękuję za miły dzień

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Nie zgadniecie!!!! Bedzie dziewczyna na milion procent. Resztę napisze jak wrócę z pracyyyy

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Ale pamiętam, że chciałaś na początku dziewczynkę GRATULUJĘ BĘDZIE RADOSŁAWA

Cytat:
Napisane przez Eydrith Pokaż wiadomość
ja też po wizycie, ale -co było do przewidzenia- jestem nią mocno rozczarowana, więc nie będę rozwijac tematu wiem jedynie że moja córa jest dalej córą (przynajmniej zdaniem mojej superginki) i dalej jest główką do góry, czyli zdaniem lekarki "jeszcze nie spieszy się do porodu"
nosz kurrr ... trudno żeby się spieszyła w 6tym miesiącu

i zmykam bo głowa mi pęka ... milego wieczoru Mamuśki
Ty to masz pecha do tej baby co za babsztyl i co znowu zrobiła
Ale nie przejmuj się , myśl pozytywnie
przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora