Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-14, 18:54   #4198
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
ale by się mojemu śwatłoczułemu przydały... ale na bank spotęgują histeriuszyzm ...
to samo sobie pomyślałam chociaż tyle że ja mojego obracam jak mu świeci, ale czasami musiałabym obracać co pare metrów to mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Moje dziecko od 2 dni przeraża mnie swoim piskiem i próbami wymuszania. Dajcie mi siły.
za wiele siły nie mam a tej co mi została nie oddam
ale pociesze że Kamilowi przeszło, jak chce mu przewinąć pampresa (oczywiście na stojąco) to jest pisk jeszcze ale ogólnie mówie że nie wolno tak robić i chyba zakumał bo zaraz przestaje

a i przyszły dziś książki na roczek, matko jakie pudło... jak trzymałam na wózku to ludzie patrzyli jak na wariatkę, co towar nad głową dziecka wozi
z moich wrażeń to czereśniowej nie ogarniam nie wiem co w niej fajnego, ale mam nadzieje że mój syn będzie wiedział lepiej
dotykanki wzięłam trzy i ta "w dżungli" jest kiepska, bo chyba tylko trzy strony mają dotykanki, jak dla mnie słaba. "Zwierzęta" nawet nawet, ale Arka Noego jest super. I to jest hit bo Kamil ją już testował u swojego kuzyna. Na każdej stronie coś.
Świeć na niebie mała gwiazdko fajna, taka inna niż wszystkie.
A dźwięki z farmy polecam, bo bardzo fajne ma dźwięki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ks.jpg (73,8 KB, 25 załadowań)

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora