Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Penisy waszych TŻ / chłopaków.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-14, 20:17   #1
AKfam
Raczkowanie

Penisy waszych TŻ / chłopaków.

Hej dziewczyny. Temat głupi? No może, ale z racji tego, że w sprawach łóżkowopodobnych jestem początkująca, to bardzo mnie ciekawi.
Ciekawi mnie jak wyglądają penisy waszych chłopaków/mężów/TŻtów. Nie chcę byśmy się przechwalały, co mają w spodniach nasi mężczyźni, ot czysta ciekawość. No i jeszcze pytanie- czy mieli może kiedykolwiek grzybicę, albo jakąś infekcję czy te popularne białe kropki?

Pytam z takiego względu. Otóż, jakieś 2 tygodnie temu, pierwszy raz zaspakajałam swojego chłopaka, po prostu wykonując tzw. robótki ręczne. Wszystko pięknie, penis prosty, jednolity kolor, średnia długość ( w sam raz w dłoń, do objęcia, ciut dłuższy niż moja pięść), żadnych niepokojących zmian. Potem zaczęliśmy używać dodatkowo balsamu ( zwykłego do ciała) , by zwiększyć jego odczucia itp. Zachwycony był, nie skarżył się na pieczenie czy coś, ani w trakcie ani kilka dni później. Natomiast teraz na jego penisie są takie białe kropki. U nasady żołędzia jest widoczne zaczerwienienie i kropeczki rozsiane, takie malutkie.... Nie wiem co to może być i co mu powiedzieć ? Co myślicie? ?

Nie obrzućcie mnie tylko błotem za ten temat. Jeśli wydaje wam się tak głupi, prostacki i w ogóle żałosny to po prostu nie komentujcie.
Pozdrawiam
AKfam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując