2014-03-14, 23:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
W PL mam juz cala liste badan, wszystko mozliwe z krwi, eeg i neurolog i jeszcze ten mocz, jakbysmy do sanatorium jechaly a nie na wakacje  ale wole wszystko sprawdzic.
|
wow, faktycznie przyjezdzacie tu na "leczenie" a wydawaloby się, ze polska sluzba zdrowia to takie nic 
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Nelcia zadowolona z poznawania przyrody,ale i tak najciekawszy byl kolega 
|
kolega tylko 5 dni starszy, wiec swietnie się dogadują. zaczepiają podczas spacerow, probuja lapac za rece smieszni sa 
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Az sie boje dzisiejszej nocki. Jak znow bedzie co 15minut wycie to
|
nastaw się, ze będzie ok i tak musi być Sofia na pewno w piątek da Wam odetchnąć hehe.
wrocilismy z kina, Kamienie na szaniec - polecam oczywiście ksiazka to nie jest, ale jakby ktoś chciał sobie odswiezyc wspomnienia z lektury to warto obejrzeć :P
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------
Cytat:
Napisane przez deb
Ale super dzieciaki na trawce i w piaskownicy  ja mojej wszystkojedzącej Heleny póki co tak nie puszczę 
|
Nela obgryzala tylko patyk może przeceniasz kubki smakowe Helenki 
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko
Co do to kwoty.. to nie opłacało by mi się wracać do roboty, więc dużo musisz zarabiać  
|
niezle ceny. ile za godzine zyczy sobie niania w stolicy? matko pamiętam jak pierwsze dziecko pilnowałam...za 3,5/h   
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------
Cytat:
Napisane przez karota11
u nas tez niby ciepło, ale np. mnie gdzieś już owiało i teraz cierpię, bolą mnei włosy, oko, dziąsła, to jeszcze nie lato dla mnie i ja zakałdam, cieniutkie, ale zakąłdam zawsze 
|
wlosy? ale te na glowie? hehe. pewnie myslalas o uszach :P
|
|
|