2014-03-14, 23:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Alkohol w pracy. Zapytanko.
Cytat:
Napisane przez ZagubionaWuczuciach
No i jednak trochę racji miałam że nie ma prawa sprawdzać wszystkich tylko samą osobę u której alkohol czy inne środki wyczuł.
|
No i jednak nie miałaś. Jakbyś przeczytała ze zrozumieniem co elve wkleiła to byś zauważyła, że szef miał powód, by sprawdzić trzeźwość.
Cytat:
może przesadziłam ze słowem upokarzające ale tak czy tak nie spodobało mi się takie zachowanie. Mógł podać jakiś argument a on jak gdyby nigdy nic: proszę dmuchnąć. no śmiechu warte  co jeszcze może będę musiała pokazywać torebkę, kieszenie itp itd 
|
Czy to nie Ty napisałaś, że szef zaznaczył, że sprawdzi wasz dział? Co, mieli jeszcze Ci transparent rozwiesić?
Cytat:
co do sprawdzania przez ochroniarza dziewczyn w Douglasie to tak, uważam że szef sugeruje złodziejstwo i brak zaufania wobec swoich podwładnych. Bo niby co innego to ma znaczyć? chyba że lubią oglądać zawartość damskiej torebki 
|
Bo pracownice kradną? Nie wszystkie, to jest wiadome, ale kradzieże przez pracujące osoby zdarzają się. Choćby z tego powodu, że osoba pracująca wie jak coś ukraść, by nie było to zauważone. A czy ochroniarza mogą ominąć jakoś? Wątpię.
|
|
|