Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-14, 23:36   #2564
karota11
Zadomowienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
wow, faktycznie przyjezdzacie tu na "leczenie" a wydawaloby się, ze polska sluzba zdrowia to takie nic

kolega tylko 5 dni starszy, wiec swietnie się dogadują. zaczepiają podczas spacerow, probuja lapac za rece smieszni sa

nastaw się, ze będzie ok i tak musi być Sofia na pewno w piątek da Wam odetchnąć hehe.

wrocilismy z kina, Kamienie na szaniec - polecam oczywiście ksiazka to nie jest, ale jakby ktoś chciał sobie odswiezyc wspomnienia z lektury to warto obejrzeć :P

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Nela obgryzala tylko patyk może przeceniasz kubki smakowe Helenki

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

niezle ceny. ile za godzine zyczy sobie niania w stolicy? matko pamiętam jak pierwsze dziecko pilnowałam...za 3,5/h

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

wlosy? ale te na glowie? hehe. pewnie myslalas o uszach :P
a skąd to wąłśnie włosy mnei bolą tak gadam zawsze, jak mnie owieje gdzies to skóra na glowie tak boli, ze cięzko mi uczesać włosy bo tak mnie ciągnie i boli