2014-03-15, 08:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
Napisane przez niki19
|
Oj tak, ja też tak mam.
Ja ogólnie jestem w rodzinie miękka buła, ale teraz potrafię się popłakać na reklamie w tv, na wywiadzie, podczas czytania książki... siostrzenica mi powiedziała 'ciociu kocham cię', a ja w ryk. Czytała bloga żony kolegi męża, była notka, że adoptowali małego chłopca...matko jedyna, 2o minut ryczałam, nie mogłam przestać.
Dziś rano też już zaliczyłam lament, bo mi się śniło, że mąż mnie porzucił w ciąży, bo go okłamałam, że nasza suszarka na pranie się rozkłada i mu nie powiedziałam po wizycie u gina, że moja szyjka się zaczęła prostować. Obudziłam się, chciałam się przytulić, a on mi zachrapał do ucha, więc zabrałam poduszkę na kanapę i w ryk Wariatka jak nic 
Cytat:
Napisane przez sara 85
mnie tez takie rady denerwują, wcale nie jest tak źle, dziecko to jest takie szczęście, że nic innego się nie liczy 
mnie znowu wkurza jak ktoś gada "śpij dopóki możesz, bo później tak fajnie już nie będzie" to szlag mnie trafia. Pod koniec ciąży nie mogłam spać, a jak usłyszałam taki tekst to miałam ochotę komuś przywalić
Spokojnie zdążysz jeszcze wszystko pokupić, teraz takie czasy, że w ciągu jednego dnia można wszystko pozamawiać  . Ja tez jakoś tak wcześnie bałam się kupować.
Warto jednak łóżeczko i wózek trochę wcześniej rozłożyć, żeby wywietrzało. Pamiętam, że łóżeczko chyba już z miesiąc wcześniej stało przygotowane oczywiście bez pościeli coby się nie zakurzyła 
|
Wiesz co, ja od samego początku ciąży mam problemy ze spaniem. wczoraj np. wstałam o 5:30. Nie mogę spać, budzę się itp..więc też mnie denerwują te teksty... ale uwierz mi, jest ich milion więcej, na które reaguję agresją
|
|
|