Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-15, 08:48   #4458
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość
Nie dojdziemy raczej do porozumienia
Nie chcę z nim gadać bo albo mnie złość roznosi albo
W emocjach nie ma co gadać, ochłońcie najpierw.

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Cholera no czy ze mną jest coś nie tak? śniadanie bosko, musli z mlekiem 2 śn 2 jajka na miękko też git, potem zamiast obiadu stwierdziłam że zjem bułke żytnią z almette, szynką rzodkiewką i szczypiorkiem(zamiast wątróbki-bd na kolacje) bo miałam ochote tylko czemu po jednej bułce poszłam po kolejną a potem garść m&m`s, ok ciul z tym pojechałam do babci wszystko git, wróciłam do domu robie sobię na kolacje wątróbke i byłoby spoko gdyby nie to że od razu po wątróbce zjadłam bułkę drożdżową, 2 garści m&m`sów i jeszcze jedną bułkę drożdżową chyba wgl nie powinnam jedzenia tykać to wtedy mi sie nic nie chce, spróbuje cokolwiek do ust włożyć i wszystko co jest do zjedzenia pożeram, aż mi dzisiaj do gardła wszystko podchodziło
Musisz po prostu powiedzieć sobie dość. Innego wyjścia nie ma. I nie trzymać żadnych m7m'sów, drożdżówek itp w domu jeśli Cię kuszą.

Dobry. Matinek ładnie przespał noc, nie wymiotował, nie gorączkował