Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Humanistyczne studia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-14, 18:23   #5
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Humanistyczne studia

Cytat:
Napisane przez SerenaVDW Pokaż wiadomość
No coż humanistką nie jestem studiować też nie studiuję ale z tego co wiem i co nhauczyciele nam tluką przed skladaniem papierow na studia(to juz za rok ahh)to po takich kierunkach studiow to praca w szkole albo na uczelni.No ale nic wiecej nie bede mowic bo nie wiem
tak tak. humanisci i kierunki humanistyczne to zlo. zadnej roboty, przyszlosci, perspektyw myslcie tak dalej, to bedzie wiecej pracy dla humanistow, bo teraz jest boom na kierunki scisle - informatyki, zarzadzania.

humanista to podczlowiek. podczlowiek ktory moze jedynie pracowac w szkole, na uczelni lub w hurtowni na magazynie

ja studiuje kierunek humansityczny. az do bolu czasami. i chcialabym dostac propozycje pozostania na uczelni - w koncu taka propozycje dostaja najlepsi. i droga do kariery naukwoej stoi otworem.
poza tym... mam chetke na wlasna agencje PR. mam chetke na zostanie dziennikarka. a od biedy... zostane ta nauczycielka. bede pracowac w zawodzie, przed ktorym wszyscy inni sie bronia - bo to taki straszny zawod
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując