2014-03-15, 11:32
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
Napisane przez twin--maid
Siostrzenica słodka  dzieci są takie kochane.
Chyba nie jestem stworzona do bycia w ciąży
W poprzedniej miałam tylko wysokie tętno ale arytmii nie było.
Jestem w kiepskim stanie psychicznym i przez to jeszcze mi się pogarsza. Mój mąż znowu jest dla mnie ogromnym wsparciem i gdyby nie on to chyba bym zwariowała. Liczę, że dzisiejsza wizyta będzie początkiem polepszenia mojego samopoczucia.
U mnie wczoraj teściowa się popisała. Jest z tych co nie zważają na dietę małego dziecka. Zjedliśmy obiad, pojechaliśmy do lekarza. Wracamy, po godz., a teściowa wciska naszemu dziecku pączka  my rzadko dajemy Szymkowi coś słodkiego a już kupnego praktycznie nie jada. Tż od razu naskoczył na teściową, że wie jak dbamy o dietę Szymka, że dopiero co zjadł obiad a ona, że "mało zjadł" 
|
Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte, a potas ci nie pomaga. Mnie trochę mniej skacze tętno. Dobrze ze możesz liczyć na męża ;-)
A z babciami to tak jest ze chca rozpieszczac nasze maluchy , i niestety czasami nas nie sluchaja .
Cytat:
Napisane przez angelika__2014
masz ci los....durne aktualizacje.
Z tego co pamiętam
PREZENT na chrzciny dla chłopczyka. Jako chrzestna w tamtym roku kupiłam obrazek święty z grawerem i dałam kopertę (400 zł) plus obrazek srebrny wyszło mnie 600 zł.
Zaczynamy z maluszkiem 21 tydzień! 
|
Tez myslam o jakiejś św pamiatce.
Gratuluję 21 tyg ;-).
A teraz idę jeść arbuza. Zaczarowana robisz mi zawsze na niego ochotę ;-)
Cytat:
Napisane przez twin--maid
Dzięki Butter  musi być już lepiej
Fajnie, że Tż poczuł Maleństwo.
Moja córka jak tylko poczuje rękę tatusia, uspokaja się i przestaje kopać
Sny masz niezłe
 za 21 tydzień.
|
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------
Twin moja ma to samo jak ja trzymam rękę na brzuchu to fika a jak Tz to sie uspokaja ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|