Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-15, 11:39   #4513
mamuska11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Optymistka26 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za ta wizyte w poniedzialek. Dobrze ze tak szybko wyznaczona jest. Jesli dla lekarzy jest to rzadkosc wg lekarzy to mozesz byc pewna ze zrobia wszystko by pomoc. Bo i ty chcesz miec zdrowego maluszka i oni chca sie potem moc pochwalic na roznych sympozjach jak pomogli dziecku, a przez to nie pozwola sobie na zadne przeoczenie
Moj dziadek mial dziwna chorobe, lekarzom sie udalo go wyleczyc. Przyszli po zgode by zdjecia, dokumentacje itp brac na zjazdy i sympozja (oczywiscie chwalac sie jak sie im powiodlo) ale tez zeby edukowac innych lekarzy i pomoc w ten sposob kolejnym pacjentom. Dzieki temu dziadek byl najbardziej wypielegnowanym i dojrzanym pacjentem na calym oddziale, przezyl, wyzdrowial i ma sie dobrze nadal! A moze jeszcze komus pomogl jego przyklad.
Mysle ze tak samo bedzie z twoja Kruszynka, ze zbadaja, pomoga i bedzie dobrze. Walcz o waszą Niunie, wzruszam sie jak czytam twoje wpisy i to jaka milosc z nich plynie. Malutka ma szczescie ze ma ciebie. Kciukasy mooooocno trzymam : kciuki::k ciuki:
Tez odnoszę takie wrażenie ze oni pierwszy raz widza taki przypadek i dla nich to nie jest jakas rutyna dlatego wysłano mnie do najlepszych lekarzy bo dla nich to jest wyzwanie i szansa rozwoju zawodowego i pewnie tez sie boja ze jak zrobią cos nie tak to pozwe ich do sadu a tu za błędy lekarskie są ogromne odszkodowania takze wiem ze bede miała najlepsza opiekę Juz mi kazali podpisywać zgodę na publikowanie zdjeć z usg do celów naukowych.....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mamuska11 jest offline Zgłoś do moderatora