Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-15, 19:25   #4256
klementyna1
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Ale pogoda, łeb urywa, nie to co wczoraj. Wyrodna matka po raz pierwszy poszła z dzieckiem nad morze, dowody w klubie, piękna pogoda była.

Solenizantom teraźniejszym i przeszłym wszystkiego naj! Nie umiem tych waszych czaderskich ikonek wstawiać.

Zarobiona jestem, bo zamiast pie.... nie robię, stwierdziłam jak Kowalczyk, zdechnę, a posprzątam.... Idzie to powoli, ale do przodu.... Wczoraj niewiele w sumie porządkowo, rano ogarnęłam po wierzchu, wywiozłam Z do Mamy, załatwiłam sobie medycynę pracy, kupiłam keramzyt do skrzynek na balkon, byłam w pracy z papierami kadrowymi (koniec na szczęście, nic tylko do pracy iść), wróciłam do Mamy, nakarmiłam Z i położyłam spać, jak spała ogarniałam moje rzeczy co zostały jeszcze u Rodziców, potem zawiozłyśmy Mamę do fryzjera, poszłyśmy nad morze, odebrałyśmy Mamę, pojechayśmy obiadować i spać, w tym czasie ja dalej ogarniałam swój bałagan, potem zabrałam Z do Tesco, kupiłyśmy trochę ciuszków dla niej na lato (super są, wzięłabym duuuużo), wróciłyśmy do chaty, wykąpałam Z i położyłam do wyrka.....

Dziś poszorowałam drzwi, zrobiłam pranie i odkładam rzeczy na swoje miejsce, no i umyłam stosy klocków, spadkowych po mnie, więc będę bardzo w stylu vintage
robotna baba
Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Dobrze, że w końcu ją zobaczycie. Nie wyobrażam sobie takiej rozłąki. Dużo siły dla Was
........

Ja daję czasami. Przygotowuję na nim jaglankę, mannę, płatki owsianę ale pół na pół z wodą.

Też byłam kupiłam czapeczki cienkie, z przeceny wpadło mi w oko tylko jedno body za 20zł z kołnierzykiem ale nie wzięłam i teraz troszkę żałuję.

I kupiliśmy buciki w Korneckim rozmiar 19, bardzo fajne
LAski,a ana kozim mleku można> JA wszystko na wodzie-nawet bezmleczne kasze, musze albo mm kupic, albo kozie spróbować...
Ojej to ja mama Guliwera;p 21 rozmiar buta;D
LAseczki idziecie na jakis bilans na roczek?L. był osttanio mierzony w wieku 6 miesiecy chciałąbym go pomierzyć/wazyc boobwodzić głowe;p Ale w kasiażeczce nie ma czegos takiego jak bilans roczniaka...
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora