Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chce być ładna :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-15, 22:35   #10
Katrin0
Raczkowanie

Dot.: Chce być ładna :(

Nie jesteś wcale brzydka, a wręcz przeciwnie - ładna z Ciebie dziewczyna.
Jeżeli chodzi o brwi: ja miałam strasznie owłosione kiedyś i naczytałam się na forach z mojego miasta jakie polecają kosmetyczki do regulacji brwi i do tej, która była najbardziej polecana poszłam - nie żałuję, bo świetnie mi je poprawiła, więc Ty też tak zrób jak ja, ew. zapytaj znajomych - moi się nie znali ;d
Co do słodyczy. Ja zauważyłam, że odkąd piję codziennie zieloną herbatę wszelkie chipsy, napoje, słodycze mnie odpychają od siebie i jak sobie o nich pomyślę to jest mi niedobrze. Także warto spróbować tą herbatkę.
Jeżeli chodzi o wagę: jesteś na coś może chora? Podobno herbata czerwona jest dobra na obniżenie wagi - ja nie wiem czy to prawda, bo nigdy jej nie piłam i nie musiałam chudnąć, ale ludzie polecają. A wgl co ćwiczysz?
- Jeżeli chodzi o włosy. Polecam różne płukanki ziołowe, np. z szałwii, pokrzywy, rumianku, mięty. Tu także masz dobrze opisane coś na ten temat: http://www.alinarose.pl/2013/01/prze...-gowy-jak.html
Ja także u siebie zauważyłam, że przez kilka lat wystarczyło mi myć włosy co 2 dni, a odkąd zaczęłam myć włosy szamponami drogeryjnymi to nagle moje włosy już po 20h nie są zbyt świeże - także warto zrezygnować z nich a zamienić np. na te z Fitomedu, a jako takie oczyszczające to np. z Farmony, bo są naprawdę świetne. Kiedyś zawsze jak myłam włosy tymi szamponami drogeryjnymi np. Syoss, Pantene to czułam, że mam skórę głowy taką tłustą, niedomytą. A odkąd zaczęłam stosować te z Farmony - wszystko się poprawiło.
Staram się nie obgryzać paznokci
Uczę się samodyscypliny
Dieta Paleo
Katrin0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując