2014-03-15, 23:26
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
Napisane przez paula600324
|
można fajnie wrzucic w układ fryzurki np. jak na załączniku, albo mniejszą
Cytat:
Napisane przez mysza93
Racja
E ja zawsze byłam pewna że się monety wrzuca, dopiero Tż oświecił mnie że to "papierkowe" pieniążki  poza tym kto nie chce niech nie tańczy, przecież to nie jest zmuszanie żeby dać kasę i tańczyć
|
też kiedyś tak myślałam ale i tak dużo osób wrzuca monety (szczególnie dzieciaczki )
Cytat:
Napisane przez weselna01
Dalej mimo wszystko trochę się boję, że jedna osoba od włosów, makijażu, paznokci itp. może zrobić wszystko po łebkach... Jakie macie doświadczenia?
|
moim zdaniem od włosów ktoś inny (chyba, że będziesz miała szczęście) a od reszty jedna pasuje jak najbardziej
Cytat:
Napisane przez Kaigara
Żelowe są jednak okropne, miałam kiedyś i już zapomniałam jak to jest po. Teraz siostra mi zrobiła i sobie przypomniałam.  Paznokcie są kruche, bolą, łamią się. Muszę czekać aż mi odrosną nowe, zdrowe i silne i nie wiem co zrobić na ślub. Nie odradzam żelowych aż tak całkiem, wiadomo- na początku wyglądają bardzo ładnie.
|
szczerze robię żelowe od paru dobrych lat, raz na jakiś czas na pół roku przerywam albo na kilka m-cy i mam śliczne paznokcie pod spodem. jedynie z tydzień muszę nosic lakier bezbarwny żeby zachowały twardośc i się nie połamały. nie wiem od czego to zależy czy mam mocne paznokcie, czy źle miałyście robione (mam tylko żelowane swoje - bez doklejanych tipsów)
Cytat:
Napisane przez paula600324
Usuwają, usuwają  Dopiero ostatnio to zauważyłam 
Dostałam bukiet lilii z okazji obrony i upierdzieliłam sobie bluzkę przenosząc kwiaty  I wtedy dopiero wtedy uświadomiłam sobie, że może być z nimi problem. Ale zobaczyłam na zdjęciach bukietów ślubnych, że nigdzie nie mają tych brudzących elementów
Nie mogę się zdecydować jaki dokładnie chcę bukiet  Załączniki 
|
a ze słoneczników też usuwają to co brudzi??
jak dla mnie zdecydowanie 1. ale ja lubię regularne bukiety i nie mieszane
ślub 2.08.2014r.
|
|
|