2014-03-16, 10:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
Napisane przez agatkaa1
Chyba śliwki podzialaly bo mi lżej już...dzięki....
Jaki polecacie płyn/żel do higieny intymnej! Używam lactacyd ale bym zmieniła...
|
jeszcze siemię lniane jest dobre a z płynów używam też (jak Anitka chyba) ziaję zielone butelki - oliwkowy płyn (bez zbędnej chemii - tzn.mydła, barwników i parabenów)
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
Mój lekarz pracuje w szpitalu, w ciągu dnia dużo operuje, nie zawsze odbiera nawet, nie chciałam mu przeszkadzać.
Teraz jest czysto, mam nadzieję, że to się nie powtórzy 
|
będzie już dobrze 
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy
Gryzelda wybaczone  ja jestem na bieżąco bo nic innego do roboty nie mam. A i tak połowy zapominam tego co chce napisać 
|
no właśnie ja też - jak nie jestem na bieżąco, to już całkiem wszystko mi się miesza i nie wiem co do której napisać 
Perse Artus prześliczny 
Czarnula lasssski rosną 
Wika pokaż efekty 
Anitko - składam zażalenie - znów nie załapałam się na zdjęcia 
Cytat:
Napisane przez BERBIE
Kucyk właśnie weszłam na nasz stary wątek (XIX) i czytam o tym jak stałyśmy się parą. uśmiałam się jak po napisaniu, że fajną parą jestesmy Kucyk pony i lalka berbie ja stwierdziłam, ze pewnie dziewczynki będą. a teraz jesteśmy dziewczynami z siusiakami 
|
dokładnie pamiętam...
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
TRochę mnie tu nie było i już nowy wątek 
|
odzywaj się częściej - piękny synuś 
Iza - masakra jakaś !!
========================= =============
dziewczyny przepraszam, że tak po łebkach nadrobiłam, ale nie łapię się w tych postach jak nie jestem na bieżąco...
u mnie nie wiem co się dzieje kilka dni mnie strasznie mdliło a teraz od 2-3 dni tak mnie boli podbrzusze (jajniki) jakby mi je ktoś ściskał od wewnątrz a dziś jeszcze kręgosłup boli
Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2014-03-16 o 10:59
|
|
|