Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drogeria Natura - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-16, 13:25   #454
Hedvigis
Zakorzenienie

Dot.: Drogeria Natura- cz. IV

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4556631 3]Znowu jest ta promocja z bonem 10zł za wydane 25zł.
Ale z tego co rozumiem z regulaminu to potem żeby to 10zł wykorzystać trzeba zrobić zakupy za ponad 50zł. Wtedy odliczą 10zł za ten bon.[/QUOTE]

Trzeba wydać z tego co kojarzę 40 zł by odjęli 10 zł- wiem, bo dostałam ten bon

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
Kiepska ta Natura. Dziś zawiodłam sie kolejny raz. Znowu się zarzekłam, że więcej nie pójdę. Niby gazetka od dziś, a promocji nie ma, kremy do rąk Seyo w normalnej cenie, cienie Sensique też, żele Palmolive też. Byłam po godz. 10 i podpaski bella te nowe ziołowe tylko werbena była. W ogóle towaru mało na półkach. Nie wiem, o co chodzi? Albo może ceny były jeszcze nie zmienione? Rozdają tylko kupon na 5 zł zniżki na zakup olejku Garniera od jutra.
Wiecie, że u mnie w Naturze wprowadzili książki do sprzedaży i wiecej chemii gospodarczej?
U mnie i kremy do rąk Seyo i żele Palmolive leżały przy kasie i panie informowały o promocji i były we właściwych cenach

U mnie we wtorek się pojawiły nowości Catrice, a z Essence są ciągle niewyłożone mimo, że dotarły (oprócz kredek rozświetlających do oczu,a muszę mieć) Chyba nie ma jeszcze cen, które można umieścić w szafach czy coś i nie mogą wyłożyć

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora