Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teściowe z piekła rodem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-17, 10:21   #22
Ineczka33
Wtajemniczenie

Dot.: Teściowe z piekła rodem

Cytat:
Napisane przez SaraSara Pokaż wiadomość
Na pewno masz wiele racji.Jednak z tego co się dowiedziałam , niestety teściowa bedzie mogła wystąpić do sądu.Ona się na tym zna. Może donosić na mnie,ze źle się zajmuje dzieckiem, donosić na opiekę społeczną i wtedy będę miała tabuny komisji i organizacji, któe się będą u mnie pojawiały. Wiem,że to możliwe, zdarzają się takie sytuacje. Niestety.Może tez zwrócić się do sądu o prawo do odwiedzin. Boję się,że zaczną robić dziecku wodę z mózgu-nawet terapeuta nas przed tym ostrzegał,że teściowa bedzie robiłą wszytsko nam na złośc i nastawiała dziecko przeciwko nam-tak jak robiła to z synem.
Współczuję sytuacji, ale ona musi UDOWODNIĆ, że źle się dzieckiem zajmujesz. Nie wiem, palisz, pijesz w ciąży? Masz w domu, za przeproszeniem, melinę? Odwiedzają was typy spod ciemnej gwiazdy i piją razem z wami? NIE.

Nawet, jeśli przyjdą do was sprawdzić, to zastaną czysty, zadbany dom i dobrą, choć niewyspaną matkę

Przecież Twój mąż będzie musiał potwierdzić, że źle się dzieckiem zajmujesz. Co powie? Konkrety?

Jakie teściowa ma argumenty poza twoim wegetarianizmem (choć to nie argument), że będziesz złą mamą? Konkrety?

Gadać to ona sobie może. Tylko Twój mąż ma ma władzę trzymać ją na dystans, bo ma jakikolwiek z nią kontakt. Piłka jest po jego stronie.

Edytowane przez Ineczka33
Czas edycji: 2014-03-17 o 10:24
Ineczka33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując