2014-03-18, 13:10
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
Napisane przez mamuska11
Ogólnie to jestem zadowolona bo juz miałam cały weekend w głowie myśli ze dziecko ma bezmozgowie albo ze ta woda uszkodziła mozg a tu pan profesor po rezonansie jeszcze inna diagnozę postawił oczywiscie wstępną- moje dzieciątko ma skrzep krwi w żyle w mozgu to jest bardzo rzadka przypadłość bo jest znanych tylko 9 przypadków na świecie z czego 3 kobiety zdecydowały sie usunąć ciąże ale 6 z nich urodziło i dzieci rozwijały sie ok (badania robiono tylko od 3 miesięcy po porodzie do roczku pózniej to juz nie wiadomo co z tymi dziećmi sie działo) ale jest to dla mnie o tyle pocieszające ze moje malenstwo tez ma szanse.....ze wstępnej diagnozy mozg wyglada ok i nie jest uszkodzony teraz jest tylko oczywiste ryzyko czy skrzep zacznie rosnąć i uszkodzi mozg czy poprostu skrzep sie wchłonie i mozg rozwinie sie normalnie.....profesor wydawał sie wiedzieć co mowi ale pewności miec nie moge zrobiono 600 zdjeć z jednego rezonansu i drugie tyle z drugiego jakiegoś najnowszego rezonansu z przepływami krwi byłam pierwszą ciężarna która była badana tym rezonansen
Profesor dzis do wieczora bedzie przyglądał sie wszystkim zdjecia i sporządzi raport ktory wyśle do kliniki w Londynie no i w środę zbiorą sie lekarze i omówią te badania i w piątek na wizycie bede wiedziała o wiele wiecej ale z tego co wiem to i tak nic nie mogą zrobic albo moge przerwać ciaze albo czekać i sprawdzać czy zator krwi rośnie czy znika ale i tak jestem szczęśliwa....jest lepiej niz myślałam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
teraz już musi być tylko lepiej.
Trzymam bardzo mocno kciuki 
Cytat:
Napisane przez h4linka
|

Cytat:
Napisane przez papryczka160
A to moje dzisiejsze zakupy
|
jejku ale piękne 
Cytat:
Napisane przez zuken
Dziewczyny jak tam Wasza waga? Bo większość z Was to chyba schudła zamiast przytyć 
Ja dzisiaj weszłam na wagę i się załamałam bo wcześniej jakoś tak długo nic mi nie przybywało a tu dzisiaj 3,5 kg na plusie a gdzie dalej
Ogólnie rośnie mi tyłek, rosną mi boczki i mam drugą brodę  No ale najważniejsze, że dzidzia dobrze rośnie, resztą się będę martwić po porodzie 
|
ja dziś 20+4 i też 3.5 kg do przodu.
Cytat:
Napisane przez mysia111
Którą wybrać? Potrzebuję jakiejś sukienki na wiosnę, bo ileż mogę latać w spodniach, legginsach i tunikach  Ta ostatnia to chyba taka bardziej letnia...
|
mi się pierwsza bardzo podoba.
Cytat:
Napisane przez jagusia15
życzę powodzenia tym które mają dzisiaj wizytę! i chciałam się pochwalić - w niedzielę miałam urodziny i dostałam najsłodszy prezent - poczułam pierwsze kopniaczki  
|
piękny prezent na urodziny. Wszystkiego najlepszego
Ja dziś zaczęłam 4 dni wolnego . kuchnia jeszcze nie gotowa, powoli się robi. Jutro kładziemy płytki, potem meble i już z górki
|
|
|