2014-03-18, 14:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Cytat:
Napisane przez agnes208
sunfire tez uwielbiam wyprzedaze i polowanie bo nie sztuka jest kupic cos za regularna cene, super jest upolowac cos. W sobote czeka mnie wyprawa do nexta bo bedzie wyprzedaz u nas tylko ze musze uwazac bo u nas to krew sie leje na dzialach dzieciecych  a ja ciezarna moze powinnam zbroje na brzuch załozyc 
|
Dobra rade kiedys dziewczyny tu podaly-nie myc sie ze dwa tygodnie i caly dzial twoj mysle ze dobrze by tez bylo gdybys popuszczala mocz no ale juz za pozno skoro wyprzedaz jutro 
Cytat:
Napisane przez mamaya
ja mam problem z czekaniem do przecen  bo jak coś mi się spodoba to chcę to mieć, chcę, muszę, bo inaczej i tak będę krążyć wokół tego aż kupię
chyba najłatwiej by było, gdybym chodziła na zakupy tylko w czasie przecen, ale nie lubię tych tłumów, porozrzucanych ubrań... lubię jak jest porządek i spokój w sklepie 
|
Warszawianka  
A tak serio, jak cos mi wpadnie w oko, to tez nie moge przestac o tym myslec, az w koncu kupie I tak np wczoraj zamowilam sobie sukienke ciazowa za 200 zl, ktora zaloze tylko raz. Ale jak patrzylam na sukienki w internecie to ok 150 i tak musialabym dac, wiec tak bardzo nie przesadzilam Ale teraz sie martwie czy za 2msc bedzie ok? Mimo, ze wzielam troche wieksza, tzn na upartego weszlabym jeszcze w mniejszy rozmiar, wzielam ten wiekszy. Mam nadz.ze za 2msc bedzie dobra, bo juz bedzie i tak za pozno na zwrot.
Co do butow kupuje rozne, glownie patrze na wygode i czy mi sie podobaja, a z cena to jak sie trafi, oczywiscie w granicach rozsadku.
Cytat:
Napisane przez dusia_tcv
Ja mam pomidorówkę dziś
|
U mnie chinskie danie
|
|
|