Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Napisane przez marsi11
Gojka, fryty są git, też mam ochotę od kilku dni
Mojemy małemu tylko czasem nózki się pocą zauważyłam,że to wina butków i zmieniłam butki i jest git
Lady- super że masz robotę, zdrówko dla Pietraszka
Black- gratulejszyn
|
kocham frytki i wszelkie fast foody ale staram sie jak najmniej ich jesc... jednak beda nalesniki po meksykansku. zaraz ide robic ciasto a tz wracajac z pracy zrobi zakupy na farsz. tylko zamiast piersi z kurcaka bedzie piers z kaczki
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Nooooo zdecydwowanie
Lady, gratuluje pracy! jak Ci sie udalo zalapac?
Moj Kuba tez ma spoceniaaaki  wilgotne stopki.
I niewazne czy w skarpetkach czy dodatkowo w butkach jest.
Dlatego czesto chodzi z gołą stopą (u nas jest bardzo cieplo, my tez tak chodzimy z TZ)
|
no wlasnie u nas tak samo. gdyby to tylko w butkach bylo to pomyslalaby ze buty zle ale w samej skarpetce tez...
Cytat:
Napisane przez hje
Co do wózków - może jestem dziwna  Ale mamy od urodzenia Poli wózek "Kamil" - 3w1 i powiem Wam szczerze, że nawet mnie nie ciągnie za bardzo, żeby go zmieniać. Typowej spacerówki z niego nie zrobię, bo ma "długie" siedzisko, ale naprawdę nam wystarcza  Jedyne co, to koła się coś zaczynają kitrasić i jak już będzie całkiem źle, to może wtedy ewentualnie pomyślimy o jakiejś lekkiej, taniej używce 
|
mam tak samo. mamy espiro atlantic 3w1 i z 2 pietra z paulina daje rade.... siostra chce mi parasolke oddac po swoich dzieciach zebym miala na wyjazd do rabki, tylko nie bardzo rozumiem po co... mamy samochod w kombi takze ta nasza sie spokojnie zmiesci a wychodze z zalozenia ze to dziecku ma byc wygadnie... oczywiscie gdybym miala kase to chetnie bym quinny kupila bo strasznie mi sie podoba ale niestety finansowo strasznie ciezko u nas ostatnio wiec nie kupimy, a nie czuje potrzeby zeby kupowac zykla parslke
Cytat:
Napisane przez ezzo
Dzień dobry
super nacycniki, też muszę wkońcu sobie coś kupić, bo mam już takie powyciągane, ale muszę się najpierw do sklepu stacjonarnego wybrać i rozmiary dopasować tylko czasu niet na to wszystko
to mnie chyba za bardzo tymi kurczakami faszerwali w dzieciństwie
u nas też się mniejsze i większe infekcje ciągną już dobry miesiąc, jak młody zdrowy, to ja albo tz zasmarkani, także póki co odwlekamy szczepienie, do czasu, aż się sezon chorobowy zakończy.
 dla Kubusia
zdrówka dla Antosia i ząbkujących, u nas też idą czwórki i noce mamy gorsze niż zwykle, także ten...łatwo nie jest ;>
Misiael my się w końcu zdecydowaliśmy na xlandera xfita, bo byly dni xlandera i duże rabaty, lekki to on nie jest, ale póki co spełnia swoje zadania. Pytałaś o lirę, ja lika razy przymierzałam się do podobnego modelu, ale firmy espiro i tam była pojedyńcza rączka i mi się wydaje, że to jest wygodniejsze, bo jak jest taka dzielona, to wtedy trudno wózek prowadzić jedną reką, podczas np rozmowy telefonicznej.
o właśnie Nawijko wasz britax to się też składa tak, że siedzisko wywija się na zewnątrz?
|
w naszym espiro tez sie tak spacerowka sklada, trzeba tylko w 2 miejscach przesunac ty;lo takie cus... czyli szybko i latwo....
Cytat:
Napisane przez marsi11
a Wy się nie śmiejcie byłam kiedyś świadkiem z tym,że byłam dzieciakiem i jeszcze nieswiadomym, widzialam jak chyba z 2-3 latek odpalal papierosa rodzicom
dziewczyny obiacałam Wam filmik z Leosiowej zabawy "mama wyciągnij"  przepraszam za kiepskie światło
https://www.youtube.com/watch?v=x6kF...ature=youtu.be
|
o jejku, ale przystojniacha...... a jaki spryciaz... nadawalby się na ziecia
lece te nalesniki robic, o ile paulina da sie odozyc bo wlasnie na mnie spi a ja jedna reka pisze
|