Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pismo do wspólnoty o kosz na kupy psa jestem już bezradna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-18, 17:55   #11
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Dot.: pismo do wspólnoty o kosz na kupy psa jestem już bezradna

Cytat:
Napisane przez optymistka_ Pokaż wiadomość
jestem ogólnie za sprzątaniem i sprzątam tam gdzie są kosze... kłócę się z wszystkimi sąsiadami ponieważ jestem najmłodsza reszta to stare baby wiec wszyscy najeżdżają na mnie.

chciałabym sprzątać po psie ale nie mogę iść z psem wyrzucić kupkę do kontenera gdyż tam są zapchlone koty
Możesz napisać takie pismo, ale jeśli masz wspólnotę i te babki na Ciebie najeżdżają (skąd ja to znam ) to niech one napiszą stosowne pismo, niech się wszyscy podpiszą.

Załatwienie takich koszy to nie jest prosta sprawa, jak pisałam. Wątpię, aby panie zgodziły się łożyć kasę na ten cel ze wspólnego konta , pewnie uważają, że to Twój obowiązek.

Po drugie, od razu co mogę Ci poradzić- nie daj się takim babom. Ja w moim 8 rodzinnym bloku mieszkam od 23 lat. Odkąd wprowadziły się 3 nowe rodziny (jedna już się wyprowadziła , druga babka mieszkała tu jako dziecko, po śmierci rodziców wróciła , a trzecia jest ślepo wpatrzona w tę drugą ) mam piekło.

Jako jedyna rodzina najdłużej nie kupowaliśmy mieszkania i te 2 robiły wszystko, żeby nas wyrzucili bez możliwości dostania lokalu zamiennego, czyli po prostu na ulicę.

Sama z siebie na stwarzaj problemów, niech pies się nie załatwia pod blokiem, oknami , wychodź gdzieś dalej.

I zastanów się, czy taki kosz coś da. Bo moi i tak by twierdzili, że to tylko moje psy się załatwiają
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując