Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-18, 19:14   #3648
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
O boziu, jak sie ciesze!!!!!!!!!

nawijko - oby ta masc (?) pomogla!

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
to teraz wymyślcie jak powiadomić TZ, na razie poprosiłam przez telefon żeby kupił butelkę wina powiem żeby sobie nalał sobnie dwa i wypił zdrowie moje i fasolki
)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chyba tez jestem w ciazy bo jak o Was (o WAS!!!!!!) pomysle to mi sie ryczec chce

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Wiciu jeszcze śpi a R pojechał z młodą do lekarza bo się smara i ucho ją zaczęło boleć Pewnie wrócą z antybiotykiem
eh, zdrowka!

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
pstryku Ty okolice Płocka z której strony?
i tak myślę, że może jakby akurat była u Rodziców to też bym się na spotkanie załapała
niestety z tej drugiej strony
ale jakbys byla w P. kiedys to daj znac

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Jejcio Pokaż wiadomość
Jeśli szukasz używanych rzeczy to polecam stronę szafka.pl ja tam robie najczęście zakupy bo duzo taniej niż na allegro i większy wybór i stały kontakt

[/COLOR]A ile wasze dzieci mają zębów???
dzia! musze obaczaic co to
my mamy 7 ale kolejne w drodze

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Bylismy u lekarza ..k..wA zmiany w oskrzelach:banghead::bang head::banghead: dobrze że ja od razu dziś pojechałam, a jak wstalan po 7 i zadzwoniłam do lekarza to ostatni nr na 8.50 dostałam....więc szybcikiem kaszka , w auto i sio do lekarza.antybiotyku nie mamy...ale inhalacje berodual +pulmicort i jakieś dwa syropki.
Lece dawac pierwsza dawke...
A o to moj dzielny pacjent..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
zdrowka!

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, melduję się po niedługiej nieobecności - miałam trochę latania w związku ze stażem, ale koniec końców nie idę, bo mój mąż dostał wczoraj super płatną pracę u nas w miasteczku - nie dość, że bardzo dobre pieniądze, to jeszcze w dodatku 10 minut spacerkiem od naszego domu. Mogę nawet z Oliwką iść do niego, zanieść mu jakieś jedzenie, czy coś... Także muszę zrezygnować ze stażu - idę dopiero do Sephory na jesień, jeśli się dostanę, a też muszę w tym celu popracować nad portfolio... Więc czeka mnie nieco roboty... No ale, taka praca to będzie czysta przyjemność...

Widzę, że wciąż sporo dzieciaczków choruje - mam nadzieję, że zdróweczko szybko wróci.
gratulacje, super!!!!!! a co szanowny malzonek bedzie robil jesli to nie tajemnica wagi panstwowej ?

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej kochane tak jak pisalam w k.w usprawiedliwieniach do czwartku wieczorem jestem u mamy, dodatkowo caly czss biegam zaczelam prace na 1/4 etatu w domu w charakterze pomocy ksiegowej i kompletnie nie mam na nic czasu bo caly czas cos robie ;( Pietraszko znowu chory, zakatarzony bidok chodzi jak nie wiem, kiedy to sie skonczy? Od poczatku stycznia non stop jakies chorobska
Buziaki kochane tesknie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
wracaj szybciutko i duuuuuuuzo zdrowka zycze!
fajnie wyszlo z ta praca

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość

btw, Pstryczku byłam ostatnio na weekend u t. i chciałam się do Ciebie odezwać, ale mała się pochorowała i caly weekend przesiedziałam w mieszkaniu...
o kurcze........... szkoda... ae co sie odwlecze to....

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
u nas jako tako. Dzieciaki pokasłują ale osłuchowo ok, tylko gardełka zaczerwienione. za to ja zdycham oby teraz oni nie złapali ode mnie :/
zdrowka!

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość

Niech wiosna już wraca... Pamiętacie jak zaczynałam prace w Reserved i pisałam, że spadłam ze schodów i noga mnie bolała przez długi czas??? Od wczoraj znowu przypomiała o sobie... Boli nie powiem jak bardzo... Nie wiem czy to przez tą pogodę czy jak, ale chyba coś się tam poważniejszego stało... Myślicie, że powinnam pójść jakieś prześwietlenie zrobić???

A przy okazji nóg, czy Waszym dzieciaczkom się nogi pocą??? .
troszke sie poca...

radze zrobic to przeswietlenie, moze cos uciska cos innego np i Cie boli... lepiej sprawdzic

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora