2014-03-18, 20:36
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: problem ze studiami
Cytat:
Napisane przez linka_18
Witam dziewczyny.Mam problem. Otóż powtarzam VI semestr studiow, mam problem z napisaniem pracy licencjackiej. nie wiem jak ta praca ma wyglądać mam dopiero pierwszy rozdzial- temat o dysleksjii.(pedagogika wczesnoszkolna)
Promotorka dosyc ostra.
Nie wiem jak zabrac sie za druga czesc pracy.Myslalam o kims kto mi napisze druga czesc.Ale nie mam nikogo znajomego.Mam w teoretycznej 30 stron.Co mi doradzacie znacie kogos????  
Ucze sie jeszcze na drugim kierunku BHP i trudno mi to wszytko pogodzic, w atmtym roku nie zaliczylam semstru gdyz bylam w szpitalu,grozil mi zabieg rozstalam sie z chlopakiem no i mialam przeprowadzke w dodatku dostalam depresje i caly czas przewlekle choruje...
Bardzo bym chciala skonczyc te studia.
|
A nie możesz zrobic całej pracy typowo teoretycznej ? Ja robiłam dwa licencjaty z pedagogiki i na jednym robiłam badania, a drugi zrobiłam typowo teoretyczną pracę. Pogadaj z promotorką przecież jej też powinno zależeć na tym abyś skąńczyła te studia.
Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej 
|
|
|