Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-18, 21:36   #3721
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
marsi nadal nie mogę uwierzyć i chyba sobie uświadomiłam, że też chcę drugie:rolley es:

silver :cm ok:

Debrah, fewciu :lo ve::lov e: mądre Dziewczynki

już któryś raz się zabieram, żeby Wam opisać co Hania robi i jakoś tak, nie mogę:roll eyes: ale straszliwie się jaram, że też jest taka mądra i kumata:lo ve:

Deli Twój Tż w Łodzi? a nie wybierasz się z nim czasem w delegację: D

szaja brawa dla Dorotkikla ski:
Ja mam to samo, mialam zrobic roczkowe podsumowanie ico? D,upa

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45649314]no ba, u nas razy dwa to wszystko : D

Leoś rewelacja : D sprytny jak małpka! i nawija ciągle jak Dorotka : )

łooo to wy macie auto takie bajeranckie bardzo : D pamiętam, jak mi się tigry podobały gdy do PL weszły :lov e:

oooo fuck! rewelacja, gratuluję i kciuki trzymam!

czym się :przyt ul:

------------------
Dorotka zaczęła dzisiaj chodzić przy łóżku! jak się cieszę :lo ve:

I padłam dzisiaj, zrobiłam kanapkę jej z dżemem (biedra albo łowicz mają rewelację, 100% owoców, bez dodatków żadnych!) i odrywam kawałeczki kromki i do dzioba jej, podleciała Agatka, że ona też chce - Dorotka sobie wyjęła i wsadziła siostrze :hah aha:[/QUOTE]

hahahaha Pietraszko robi to samo, ale nam daje przerzute kawalki jedzenia
Brawa dla Dorci!!!

Swoja droga masakra ostatnio, jak cos sie nie podoba, jak czegos mu nie dam to ryk i rzucanie sie na podloge przejdzie? charakterek to ma chyba po tesciowej

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Debrah, 10 punkt tak mnie wzruszył,że przeczytałam TZ i S:pr osi:

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Lady, za wcześnie,żeby mówić poczekamy z tym minimum 6 tygodni

rozumiem jejkus jak cudownie musi byc teraz u was <3

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Co do jedzenia: Blanka jest szczupła, a to że je znaczy, że potrzebuje. Dużo się teraz rusza, ja bym się nie martwiła.

A opisywane sytuacje - mamy tak samo dokładnie, dam parę przykładów. Cudne to, niee?

1. Jak wstanie wcześnie, jeszcze przed wyjściem Tż do pracy to "żegna tatę" - nosi do niego buty, jeszcze się nie zdąży ubrać a jej już ręka odpada od robienia "papa" tatusiowi i mówi przy tym cały czas "papa papa papa" (Nancy i Kubie też pomachała zanim zaczęli na dobre wychodzić ) a potem posyła buziaka rączką z takim głośnym "cmok"

2. Jak Tż wraca od razu niesie do niego piłkę, bo zawsze po powrocie Tż się szybko rozbiera z kurtki i idzie się bawić, chociaż chwilę zanim zasiądzie do obiadu.

3. Mieszkam na parterze - w oknach mam ( bo są takie jak drzwi balkonowe) na zewnątrz takie metalowe rolety - opuszcza/podnosi się je przy pomocy takiej korbki, kręci się nią. Jak Amelcia była mniejsza to miała obsesję na punkcie tej korbki, stawała, wyjmowała ją i chciała wsadzić od nowa - bałam się, że spadnie z łożka przez to, więc zaczęłam ją chować do 1rwszej szuflady w komodzie. Obecnie jest tak, że jak chcę odsłonić rolety i dam jej korbkę do ręki to biegnie na łożko, wstaje, podaje mi korbkę, czeka aż się zmacham i odsłonię okno;p, czasem bije brawo. Potem mówię, że "idziemy schować", złazi z łóżka idzie do komody, staje przy niej i wyciąga do góry rączkę z korbką, żebym odsunęła szufladę i schowała.

4. Jak powiem, że idziemy nastawić pralkę/wyjąć pranie/mama idzie zrobić siku to biegnie do łazienki razem ze mną i wie dokładnie co będziemy robić, wyjmuje pranie z pralki i podaje po jednym, albo załaduje rzecz do środka i zamyka pralkę, chce spuścić wodę w wc

5. Kiedy jest wieczór to wie, że po jedzeniu idziemy się kąpać, idzie do sypialni, staje pod zamkniętymi drzwiami, woła "mama mama brrrrum", waląc w drzwi, ja otworzę, weźmie piżamkę (przewieszona przez łóżeczko), ja daję jej czystą pieluchę i ona maszeruje dumna z manatkami do łazienki, po czym, podnosi ręce z nimi do góry i krzyczy "taaa" ("tam") bo rzeczy zawsze na pralkę odkładam. Potem próbuje się rozbierać. Kąpie się, pytam się czy już, czy wychodzimy jeśli się zgodzi to wstaje, obraca się tyłem i ręce do góry daje, żeby ją pod pachami chwycić Potem musi wyrzucić pieluszkę zużytą, sama zamyka drzwi od łazienki i idzie do sypialni.

6. Chce mi chować produkty do lodówki, np śmietankę do kawy jak znajdzie, staje nad lodówką z tym, podnosi do góry,woła. Ja chowam, ona zamyka lodówkę i bije brawo

7. Wyciera ze mną kurze :P
8. Przyniesie totalnie wszystko o co ją poprosić.
9. Dzisiaj wreszcie próbowała myć swoje ząbki jak mówiłam, że myjemy.
10. Rano gdy wstanie pierwsza i włażenie na mamę nie działa i ma dalej śpi, to mnie klepie po twarzy i woła z uśmiechem "maama mamaaa" po czym schodzi na dół idzie do drzwi, orientuje się, że zamknięte i muszę wstać ja żeby jej otworzyć.. bierze wózek, przyciąga go do łóżka cały czas mnie wołając , wstaję, ona robi mi miejsce, żebym mogła usiąść i wychodzimy z pokoju.
Ale naj naj najlepsze są spontanicznie dawane buziaki i wszelkie przytulasy, też nas dopada jak na podłodze jesteśmy
Rozpisałam się. Sorry. Ogólnie jestem oczarowana

jejku, 10pkt piekny
I to jest cudowne, ze dla niej to najnormalniejsza rzecz na swiecie....

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
ale radocha; )

Moj tzt tez awansował; na dyrektora (jak to brzmi;;p hehe) ...;p tzn.. to nie jest tak ze on juz dyrektor itd.. on sam musi podjąć pewne działania... szef dał mu wolną rękę co do działan gdzie pracuje, czyli
w Łodzi.

Poza tym, tztowi potrzebny ten papier ze studiów, no i musi chodzić bidak co dwa tygodnie na zjazdy.

cudownie <3<3<3 ja też się jaram umiejętnościami Amelki <3

z to gratulacje
A pensja tez dyrektorska? zarcik taki
Ale malz ostatnio do mnie mowi, ze jak awansuje to spokojnie bedziemy sie mogli utrzymac z jednej wyplaty a ja bede mogla siedziec w domu z Pietraszkiem i Tamarka a wieczorami prowadzic swoje grupy biegowe

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
poszukac Ci na all? :coje st:

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
no jak będzie już czas to walę do Ciebie jak w dym: D

no żesz się czepiła

jakoś jeszcze nie pomyślałam o tym ale teraz tak sobie myślę,że kurde straaacha mam,oby tylko było zdrowe, cała reszta no matter
Wszystko musi byc dobrze, wizazowe kciuki maja wielka moc

Wiecie co.....brakowalo mi was cholernie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora