Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-19, 05:58   #2193
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
No wlasnie w takim razie - jak schudnac? Ale z wagi. Bo generalnie z sylwetki jestem calkiem zadowolona? Im wiecej biegam tym bardziej obwody spadaja, ale wagowo nie zmienia sie nic, ewentualnie idzie w gore. Przeciez miesni sobie nie wyrabiam bieganiem kurde!!!!!!!!!!! To co jest nie tak? Tzn wiem jedzenie w takim razie jak jesc? W kalkulatorze mi wyszlo niemal 3tys kalorii dziennie w zyciu tego nie przejem przeciez

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja od biegania za dużo nie schudłam, ale czemu patrzysz na wagę
Wkurza mnie jak jest jakaś impreza i laski się wymieniają która ile waży, ja jestem przeważnie sporo chudsza od innych, a jak usłyszą ile ważę to idą teksty w stylu że jestem od ciebie chudsza haha, tylko że ja noszę rozmiar 36/38 a one 42
Objętościowo 1kg tłuszczu ma 3 litry a 1 kg mięśni 1litr, więc możesz ważyć niby dużo ale być chudsza jakbyś siedziała i się nie ruszała.
Ja teraz schudłam ale przez chorobę, bo mało co mogę jeść, a to co mogę to różni się od dotychczasowej diety, bo teraz jak najmniej błonnika i surowych warzyw i owoców, ku mej rozpaczy, więc dieta mógłby ktoś powiedzieć bardzo węglowodanowa a schudłam, bo same białe pieczywko, ziemniaki, białe ryże i makarony, a wcześniej same razowe.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora