Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-19, 13:07   #3604
fiona27
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Ja mam po prostu tak zaplanowane i koniec Ułożone w głowie, że druga będzie córka Marcelina lub Michalina i koniec Ja tak już mam Jak coś sobie zaplanuję to układam sobię tak w głowie i tak jest, zawsze mi się to sprawdza , więc mam nadzieję, że i przy drugiej ciąży też tak będzie
Jak bym miała domek to może i co innego, może ubranka bym odkładała, ale też nie wiem czy tak bym robiła.

O ubrankach i przybywaniu nic mi lepiej nie mów Ja co wychodzę do sklepu to wracam z jakimiś nowymi ubrankami dla Marcela za chwilę My z Tż będziemy musieli się w kartony spakować bo Marcela ubranka będzie trzeba gdzieś trzymać
Ja już nawet mam zakupiona kurtkę na jesień dla niego - co zrobię, że była taka piękna [COLOR="Silver"]

.
Mój synek ma własną szafę z ubraniami Kupowanie ciuszków dla niego sprawia mi tyle przyjemności, ze szok Dla siebie mogę nie kupić, ale dla niego .... Dlatego staram się nie chodzić po sklepach, bo zawsze z czymś wyjdę.

A co do tego planowania to mnie zadziwiła moja koleżanka. Była w ciąży i od razu wszystkim mówiła, że będzie córka i koniec kropka. Na USG lekarz powiedział, ze widzi chłopaka, a ta i tak swoje, bo ona sobie zaplanowała i mocno w to wierzy. Na którym z kolejnych badań wyszło, ze jednak dziewczynka.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
ufff

kurcze szkoda, że ja tak nie potrafie, niby planuje a życie zawsze weryfikuje moje plany
U mnie to samo
Może za mało się staram ?

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2014-03-19 o 13:09
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora