Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kilka pytań odnośnie cieniowania,wejdź i pomóż
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-15, 15:52   #10
qathe
Wtajemniczenie

Dot.: kilka pytań odnośnie cieniowania,wejdź i pomóż

Cytat:
Napisane przez Agul_la Pokaż wiadomość
Doslownie, jakbyś opisala moje wlosy. Strasznie mi się podobają dlugie i proste, ale moje wyglądają wtedy beznadziejnie, bo zbyt cienie by utrzymać ciężar dlugości i klapają już w godzinę po ulozeniu.
Fryzjerka mi doradzila, ze jedyna rada, abym mogla miec dluższe wloski - to cieniowanie. Z tylu mam wlosy za lopatki (sciete na okrąglo) a te od czubka glowy są do ucha (więc trochę je podnioslo i nie są juz klapnięte) i tak stopniowo coraz dluzsze (warstwami).
Ja z efektu jestem zadowolona, mam dlugie wlosy !! Nie mam juz takiej szopy (bo jednak większość wlosow jest dluga i nie ma sily sie puszyc)!! chociaz wcale nie stracily na objętości, fryzurki nie trzeba dlugo okladac!!
Na codzien po umyciu poprostu je czeszę i fryzurka wyglada ladnie - naturalnie i efektownie.
A na "niecodzien" moge ukladac na rozne warianty, wywijac koncowki, upinać, prostowac, na walki ...
i w kuncu fryzurka mi sie utrzymuje !!!
Pozdrawiam wszystkie posiadczki cienkich wlosow

oj ja bym sie bała aż tak je pocieniować żeby sięgały do ucha.Raczej myślałam żeby je pocieniować właśnie tak warstwami,ale żeby ta pierwsza warstwa sięgała lekko za romiona.Wiece chyba co mam na myśli ?

Agul_la wklej proooosze fotki

qathe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując